Tetování - líbí se vám?

Adin
Líbí se vám na prodávajících tetování?
BlvckCat
Ja jsem potetovana celá a všechny kerky jsem si dělala sama a to všude😜😈😍
Victoria
Otázka směřovaná na pány, ale jak vidím, tak se tu spousta slečen taky vyjadřovalo tak k tomu taky něco řeknu 🤍 Na mužích se mi líbí tetování extrémně moc, klidně potetované komplet celé tělo (teda kromě obličeje, to ráda nemám). A já osobně žádné tetování nemám, ale plánuji ☺️ Určitě ne celé tělo, ale decentní jemné tetování 🤍
Bernadette
Mě se líbí tetování a většinou abstraktní a nějak zajímavé kdy není jasno třeba co to je(pro ostatní lidi) , haluz , oči , příroda, teplo, zima, mandala tak 😍 sama vlastním tetování a líbí se mi na ostatních lidech a obdivuji ty co umí tetovat(cokoliv) , většinou jsou to velmi sympatické lidi ze kterých nasávám pozitivní energii a baví mě jako lidi.
Zobrazit 1 odpověď
stepz
jak ktere tetovani jak na kom, musi tak nejak souznit s konkretni osobností. Takze na nekom ok prijemne, na nekom divne neslusici, az odpudive. ;)
claas
Za mna musim povedať nie. Aj ked je pravda,že niektore slecny,od ktorých objednávam,maju tetovania. To len preto,ze mi nejak prirastli k srdcu a rozumieme si. Inak nemusím tetovania,ani piercing. Pre mne je najkrajšie čisté telo bez tetovania a piercingov. Ale každému sa páči niečo iné. A to je dobre,lebo potom je tento svet taky rozmanitý a zaujímavý.
Martin.SK
Ahojte, mne sa tetovania všeobecne nepáčia ani na ženách, príde mi to umelé, ešte keď je jedno malé decentné, tak to je v pohode. Prirovnal by som to k "tuningu na aute" ako rôzne gýčové nálepky, podsvietenia atď... každý sme iný - 100 ludí 100 chutí, v jednoduchosti je krása. Taká slečna Karol1 je tomu príkladom ma nádhernú sexy postavu, bez všeliakich zbytočných tetovaní, aspoň na fotkach žiadne nevidno🤭,to sa mi veľmi páči.🥰
Vdolka
Mne jo 🤟😆😘..líbí se mi na holkách tady moc.pokud teda jdou vidět 😂
Zobrazit 5 odpovědí
RoztomilaNala
otazka je zrejme smerovana na nakupujici, ale i tak se vyjadrim😌 Tetovani je sexy na vsech, jak na zenskych, tak chlapech!!! Treba co me dokaze rozpalit, tak je kdyz pri hodnoceni pera vidim cele telo a jeho tetovani😍
Zobrazit 5 odpovědí