Stornování objednávky po odeslání zásilky

Tvojeholcicka
Hezký den, chtěla bych se zeptat, zda je možné, aby zákazník stornoval objednávku po mém odeslání? Jeden má zásilku už dva dny na Zásilkovně a zatím nevyzvedl, koukala jsem nyní, že má i několik nevyzvednutých dobírek a asi 11 stornovaných objednávek. Placeno bylo předem. Ráda bych si ujasnila, jak to je. Moc děkuji. :)
Makin
Párkrát se mi už stalo, že předem zaplacený balíček zákazník nevyzvedl, a tohle mi vždycky KM zaplatil. Pokud je to zaplacené předem a jde jenom o nevyzvednutí, tak si myslím, že zákazník ani nemá možnost to reklamovat, prostě je to jeho chyba, že si to nevyzvedl...
Zobrazit 1 odpověď
Bernadette
Jinak tahle situace přímo se mi nestala , ale s tím vymazáním účtu ano . Důležité je komunikovat v chatu s reklamací. Každopádně, kdyby stalo byla bych proti .
Bernadette
Ja osobně bych s nim psala v reklamačním chatu a rozhodne bych byla proti reklamaci 🙂 měl si vzpomenout dříve 😉 . Občas se mi stalo , že stornoval a vymazal si účet je potřeba odpovídat v tom reklamačním chatu a věřím, že to dopadne dobře na tvoji stranu . Hodně štěstí.
Zobrazit 2 odpovědi