Stornovaná objednávka

PrsaticeE
Ahoj, co přesně znamená stornovaná objednávka? Může to být např. tak, že si zákazník objedná 4 dny nošené kalhotky a fotky, slečna je nosí, fotí se, vyplní datum odeslání, už má balíček zabalený, chce jít na poštu a v tom zákazník může zásilku stornovat?
Slaďoučký dortíček
Ano a ty to posleš a u tak to po pár dnech může stornovat a ty prijdeš o tu věc a i o penize dostaneš jen poštovné!!!!! Už se mi to stalo a vyla jsem fakt nasraná, a tu věc si necha kalhotkomat
Zobrazit 1 odpověď
angelosadevil
Jeste jsem to nepotrebovala resit, ale muzu udelat strorno i ja? Nikde v apce tu moznost nevidim...
Zobrazit 2 odpovědi
Metalkrasavice
Já spíš nechápu proč mohou hodnotit zákazníci i stornovanou objednávku, teď se mi to stalo s jedním velmi nepříjemným zákazníkem. Objednal si, pak neměl čas a stornoval a napsal mi špatné hodnocení. Nechápu 🙃🙃🙃
Zobrazit 21 odpovědí
snehurka
Ano, muze to takhle to prasacky udělat. Zaplati objednávku, ty na ni pracujes a den predtim nez ji mas poslat tak storno. Jemu se vrati peníze formou kreditu a tva prace přijde v nivec. Uz se mi to takhle dvakrát stalo
Zobrazit 24 odpovědí
Bernadette
Stornovat zaplacenou objednávku úplně nejde ne ! Pouze tu co ještě nezaplatil . Takže může pouze reklamovat a v reklamaci pokud již si nosila a objednávku si tvořila, nemusíš souhlasit s vrácením peněz a obhájit si to v reklamaci kde bys měla mít poslední slovo . Nakonec pokud se nedohodnete, admini to podělí dle svého uvážení. Mě když se to stane nesouhlasím nikdy s vrácením peněz, protože mi to přijde na hlavu vždy minimálně půl na půl. Jako záloha prostě, nikdo nic nešije už zdarma třeba pro tyhle případy .
Zobrazit 1 odpověď
LadyMammy
Může se stát. Storno se dělá ikdyž třeba video čeká na zaplacení, a zákazník se nakonec rozhodne,že ho vlastně nechce. Nebo když je duplicitní platba a pod. Ale je to jako v každém jiném obchodě. Každý má právo se rozhodnout jinak. Není to sice úplně fér, ale bohužel.
Zobrazit 3 odpovědi