Štítek na zásilkovnu

sugar_plum
Ahoj holky, taková technická. Nemám doma tiskárnu a upřímně se mi nechce vždycky platit za vytisknutí jednoho papíru, i když je to pár kaček, je to navíc další cesta. Chci se zeptat, jestli Vám štítek vytisknou přímo na zásilkovně, když to máte třeba na mailu? Pokud ne, tak se nedá nic dělat a budu si muset sehnat tiskárnu, ale spíš, abych také věděla, díky moc :).
ParisLove
už by ty kody mohly dávat, momentálně jsem na tom tak, že je copy centrum zavřené a já si nemám jak vytisknout lístky.
Zobrazit 1 odpověď
Malá princezna
Já to zítra zkusím u nás v zasilkovně, ale nechápu, že musíme pořád ty štítky tisknout a nedostaneme jen ten kód 🤷🏼‍♀️
Zobrazit 6 odpovědí
Nestydatka
Individuální. Někde to umí (do speciálního okýnka se napíše sledovací číslo) a pak dají tisk a jinde to neumí pomalu ani s vytisklým štítkem...
NiyanPo
Byla jsem na vic pobočkách a jak kde. Ve dvou neměli problém mi to vytisknout víckrát. V ostatních mi to sice vždycky na poprvé vytiskli, ale říkali, že to normálně nedělají a že si to lidi musí tisknout sami. Takže se myslím, že jak kdo to má povolené asi od nadřízeného.
Bernadette
Doporučuji mít svou tiskárnu je to příjemnější si myslím a méně starostlivé. Může se využívat i na jiné věci, ale to je za mě samozřejmě. Pokud ti je to příjemné jinak dělej jinak 🙂
Něžná Michelle
Jednou jsem nestihla vytisknout v práci a ptala jsem v zasilkovně a paní prodavačka mi řekla, že to netiskne, asi to bude hodně individuální, zkusila bych zeptat ve více zasilkovnach..🥰🥰😘
GingerBitch
Vždycky mi štítek vytisknou na pobočce. Spoustu ženských z obsluhy to neumí, tak jim to musím ukázat. 😂 Ale štítek je vytisknutý. :D
LadyZee
Nadiktuju cislo pod carovym kodem a tisknout mi to na zasilkovne☺️
MadamMaci
Kdysi tu někdo psal, že stačí jen nadiktovat nějaké číslo z toho štítku... Potřebovala bych poradit, které konkrétně, protože posledně jsem diktovala snad všechno a nic jim nešlo... Věděla by některá z dam? :)
Zobrazit 5 odpovědí
Makin
Jak kde, někde mi to vytisknou, někde ne, nejlepší bude tam jít a zeptat se rovnou jich a když řeknou, že ne, tak zkusit další zásilkovnu.
Janac
Záleží jak v které zasilkovne. Nekde vytisknou jinde ne
JmenujiSeNatalka
U mě taky ne. Investovala jsem do koupi tiskárny je to výhodnější než platit na copy centru. Mám pocit,že tu někdo psal,že mu to ale v Zasilkovne tisknou…
Kar0514
U nás to netisknou ☺️