Stalo se Vám?

Chantall
Hezké odpoledne, dámy a pánové,
napadlo mě, zda má někdo zážitek, zkušenost, že personál zásilkovny nebo pošty, tušil co se skrývá pod firmou "P*net" a nějak pohrdavě se na Vás dívali nebo měli např. nevhodný komentář, poznámku?
Mně dnes při odesílání balíčku slečna na poště zamumlala "pod vousy" cosi o tom, že "jestli mi to stojí za to" 😌. Pohotově jsem se zeptala "Prosím?" ale už mě čekal jen dotaz, zda chci informace o balíčku esemeskou.
Tak by mě zajímalo, zda se Vám stalo něco podobného. Upřímně jsem zaskočená drzostí slečny. Myslím, že to je každého věc.
2

Popravdě ne , nikdo mi neřekl nic na zásilkovně.
Chodím na jednu a tu samou , (občas pro změnu na jinou bližší ) a když jsem nesla třeba 5 stejně těžkých a vypadajících balíčku , musí si myslet že to je něco takového , ale popravdě nevím .
Horší je to ovšem na poště , tam podle mě už ví o co jde a tak na poštu to musím balit jiným způsobem :D
popravdě mi to je ale jedno a i kdyby mi řekla nebo se zeptala co posílám tak bych jí asi řekla co jí to zajímá 😇😇

Nestydatka
Jen divný úsměv, ale spíš na té poště, na zasilkovne se střídá víc holek.
Co je jim do toho, uspěla jsi, ona evidentně ne. To miluju tady ty moralizatory. Proboha jsme všichni dospělí, tak o co jde. Bych ji neco rekla, tohle si může myslet, ale takto to rict, to je drzost nejvyssi.

Makin
Já jsem to nikdy nějak moc neřešila, ale ze začátku jsem posílala spíš z větších pošt/zásilkoven, kde mě neznali, takže i kdyby to věděli, tak stejně neznaní ani moje jméno a taky se tam střídá obsluha... Navíc já posílám odtamtud, kam zrovna jedu, žádnou domovskou poštu ani zásilkovnu nemám, u nás to není. Jenom, když posílám s menších pošt v okolí, kde mně třeba lidi znají, nebo kde mám rodinu, tak si někdy říkám, aby pak nepomlouvali 😀

Blondýnečka
Ze začátku jsem měla taky domnění,že to určitě o mě ví, dokonce mě na zásilkovně ani nezdravily😀 , ale postupem času si říkám , oni toho musí mít tolik denně , že řešit každou adresu a pamatovat si tolik obličejů , tak pochybuju, že to tolik řeší . Jedině , že by slečna / paní sama prodávala , ale tím pádem by byla na stejné lodi😀
je to podvědomě vsugerované- dělám něco nekalého= určitě to o mě všichni ví a všichni se divně dívají 😀

Taky uz si rikam, ze jim na poste musi byt divny co porad posilam 😄 nebo pani v zasilkovne, chodim stale do te same, obcas si rikam jestli to treba tusi nebo vi o co jde, samozrejme jim to muze byt jedno, ale trosku se toho zacinam bat. 😄 Zajimalo by me, jestli je to tam treba "proflaknute", jestli tam chodi vic slecen posilat, jestli si na poste reknou ha, zase sla poslat. 😄 Zatim se me ale na poste jen ptali, jestli ta adresa je spravne, divili se, ze je tam Praha 🙂 A te slecne bych asi jen rekla, ze mi to za to stoji. 🙂

Byla bych s ní hned hotová. To by si dovolila poprvé a naposledy. Na tohle jsem přímo alergická. Co je komu do toho co já dělám?
Posílám neustále ze stejných míst. Je mi docela jedno jestli o tom ví nebo neví. Je to moje věc a když už něco takového dělám, tak musím počítat se vším.
Ještě se mi to tedy nestalo, jestli divně koukají nebo nekoukají.. někdy ano, ale nevěnuji tomu vůbec pozornost. :)

Posílám víc než rok a zatím bez dotazů..spíš si říkám, jestli je nezaráží, když jednou posílám na své jméno (objednávky odjinud) a někdy je jako odesílatel …., ale zatím nikdo nic neřešil.
A zásilkovnu ...tam jsem možná krapet nejistá, pokud neposílám přímo od nás, ale výjimečně odjinud, je tam mladší pan prodavač :DDD, ale jinak je po tom každému víte co.
Kdyby se mě někdo zeptal, co to pořád posílám a proč neposílám na sebe, tak řeknu, že s firmou spolupracuji a posílám zboží, co si zákazník objednal.