Spolehlivost prodávajících slečen na vysoké úrovni

Toník
Pánové, všimli jste si, jak obrovská je spolehlivost zdejších slečen? Zpravidla 100%. A to jich je tu fakt obrovská spousta. Doslova zástupy holek. Jsou krásné, dělají nám pomyšlení a ještě jsou spolehlivé a zodpovědné. To je skoro mužský ráj. Kéž bychom mohli i my muži jim oplácet stejnou mincí. Pánové, tak jim za to všechno, co pro nás dělají, alespoň spolehlivě plaťme, prosím. Ty holky tady to je dar. Děkuji, džentlmeni.
mademoisHELL
👌❤️
oh.baby88
To je krásně napsané👄
Lucia17
Toho si vážíme 🥰
Medeia
Hezké 😊😍
GingerBitch
To je milé..! 🥰
Noface
To je od tebe hezke! :)
Nestydatka
Díky! Víc takových! A míň nevyzvednutych dobirek :-/
Belatrix
Děkujeme 🥰
PrincessXL
❤❤❤
Victoria Rose
🥳
Malá Víla
Dekujeme ♡
Tvojeholcicka
Je skvělé vidět, že se tu najdou i takoví muži, kteří nás dokáží ocenit! Děkujeme! 😊
Victoria
Děkujeme za pochvalu 😊🌸
Lady666
To je hezké, děkujeme 🤩😇
gotmy
Ano, drtivá většina je naprosto v pohodě, snaží se vyhovět maximálně, často i nad rámec toho, co je domluvené. Zatím jsem tu neměl žádný větší problém s nespolehlivostí.
Tiny
Niesi sám čo premýšla takto. Myslím si, že je to obrovská obeta času a úsilia čo sa týka objednávok - videí. Slečnám ďakujem za všetkých. Za váš čas a prístup a naďalej buďťe aké ste. My (stály/overený) vás máme radi a robíte nam svet o niečo krajší :) Tak isto díky tejto stránke, ste super. Hlavne díky zo Slovenska, že to vobec funguje :)
Victoria Rose
🥰🥰
Deisy
Moc hezky napsáno 🤗 Taková slova vždy potěší 🥰 Skoro všichni jste zlatíčka a já jsem za vás nesmírně ráda ❤️
Lily25
Děkuji, Toníku, za krásná slova a povzbuzení k pánům. Jsem ráda, že jsi tu spokojen. Můžu už jen dodat, že příjemná komunikace se zákazníkem a následné pěkné hodnocení také vždy velmi potěší :)