Soutez - Tipovacka - pro prodavajici i zakazniky

Zappa
V prve rade dekuji errorlevel za uzasne vlakno "Chlapci, pojďte si poměřit pindíky, kdo máte nejvíc nákupů?", ktere mi dalo napad na tuhle malou soutez.
Dale dekuji prodavajici Terinka009 za pomoc pri organizovani teto souteze a zde je odkaz na vlakno kde si pro tipujici zakazniky pripravila skvele vyhry:
https://www.kalhotkomat.cz/forum/nakup-a-prodej-4/informace-k-soutezi-tipovacka-zappa-6273
Na KM jsem jiz provedl 378 objednavek a utratil nejake penize. Na vas je tipnout si kolik to celkem penez je. Kdo uhodne jako prvni presnou castku nebo kdo bude nejblize pri uzavirce teto souteze ziska vyhru v podobe objednavky na zbozi ci sluzby v celkove vysi 1% celkove castky, kterou jsem celkem utratil.
Pravidla souteze:
- tipujte zde do fora
- ucastnit se muzou jak zakaznici tak prodavajici
- kazdy ma jen jeden tip
- pod kazdy tip bude muj komentar potvrzeno a tipovana castka
- v pripade, ze nekdo upravi castku bude vyrazen
- pokud nekdo napise vice tipu, bude vyrazen
- pokud nekdo smaze svuj tip a znovu nejaky vlozi, bude vyrazen (budu si vse zapisovat)
- uzaverka bude 11.1.2023 v 19:00, kdo napise pozdeji nebude zarazen do souteze
- vyhrava ten kdo uhodne presne jako prvni nebo nejblizsi tip
- v pripade, ze budou 2 nebo vice vyhercu, vyhrava ten kdo napsal jako prvni svuj tip
- v pripade vyhry zakaznika, tak ja vyplatim vyhru ve forme sponzorskeho daru prodavajici, kterou si zakaznik vybere a pak uz si sam domluvi co si u dane prodavajici dopreje za zbozi ci sluzby
Vyhrazuji si pravo upravit podminky, pri zjisteni nejakych nedostatku nebo nesrovnalosti.
13

Terinka009
Částka prozrazena! Obrovská suma 466 857!
Nejblíže z pánů byli tito tipaři:
Rick - vyhrává předplatné na moje videa
fecalik26 - tři videa z nabídky
Jajaja1965 - také tři videa z nabídky
Výhercům gratuluji! 🤝 Účastníkům děkuji a prosím výherce, aby mě kontaktovali.
Děkuju 🙂

Terinka009
Při příležitosti této soutěže si dovolím komentář - hodnocení. My slečny, které to děláme pro radost, tak samozřejmě se těšíme i na to hodnocení, které když je upřímné, tak vážně potěší. Motivuje to totiž k další práci. Jenže naši zákazníci většinou veřejně nejsou oceňováni. Máme tady kategorii 'pisálků', ale je potřeba také ocenit ty věrné a spokojené zákazníky. Snažím se to dělat stále, nabízet různé dárečky, videa zdarma, točila jsem zdarma pro všechny video na Silvestra s přáním atp. Je tady spousta úžasných zákazníků, se kterýma nejde jen o obchod, ale prostě o kontakt, vztah přes internet a moc si jich vážím. Nejde jmenovat všechny. Ale když jsem u toho, musím ocenit Zappu. Skvělý zákazník a nejen to, je to úžasný člověk. Poznala jsem ho na konci srpna přes hru a od té doby spolu spolupracujeme. Vůbec nejde o to kolik tady za nás všechny utrácí, že za mě utratil šestimístnou částku, což bych si dříve ani nedokázala představit. Je to člověk, maximální profesionál, který si váží každé prodávající. A to je to, co některým pánům tady opravdu chybí (naštěstí jich není moc). Jeho profesionalita je ve všem. V plnění úkolů je naprostý profík. Kdo nezkusil , tak neuvěří, musel by vidět i ty detaily. Při sledování plnění úkolů se vždy pobavím. Spoustu jsem se díky němu naučila. Prostě mě úplně nadchl. Nepíšu to vůbec s žádným úmyslem. Chci jen, ať je prostě veřejně oceněn, protože si to zaslouží. Udělal pro nás už třetí soutěž. Moc si ho vážím jako člověka a věřím, že máme všechny pozitivní zkušenosti a těšíme se na další spolupráci. Děkujeme ♥️