Sledovanost nabídek

Bernadette
Ze zvědavosti bych se ráda zeptala , samozřejmě kdo chcete, jakou máte sledovanost nabídek ? Já to tedy nesleduji nějak extra , ale když se mrknu tak co se týče prádla je sledovanost třeba 4 krát menší než, když přidám video , sponzorství, audia, chaty atd.... Vím, že to je individuální, ale zajímá mě jak to máte vy . Díky
Zabuzza
Když se dívám na profily prodávajících, tak nejdřív se podívám na fotky a pak přečtu co píše v profilu. A když mě zaujme, tak koukám na videa v nabídce. Jednak jsou u nich další fotky, na kterých jde vidět třeba i celá postava. Což u nabídky kalhotek třeba není. A jednak mě zajímají i ty popisky. Podle nich si mohu udělat trochu trochu představu o tom s kým mám tu čest. Podle stylu, jakým prodávající píše. Zaručeně mě odradí třeba nějaké fatální gramatické chyby.
Zobrazit 1 odpověď
BlvckCat
Za tu dobu co tu jsem mi spis prijde ze musis narazit na dobrej den kdy je tu dost lidi. Mívám to pokaždé jiné. jsou dny kdy nabídky vidí fakt hodne lidi a pak dny kdy minimum
Zobrazit 1 odpověď
Peee
Ahoj, já to tedy nemám moc s čím porovnávat, kalhotky neprodavám - nebaví mě to focení, balení a všecko kolem toho. Nicméně zrovna nedávno, když jsem vystavovala nabídku na poslední 2 zážitkový balíčky pro sub. prasáky a zároveň video, zarazilo mě, jakej je tam rozdíl ve sledovanosti. Video rozkliklo během jedné noci cca. 60 lidí, nabídku na balíčky kolem 20.....
JmenujiSeNatalka
Ahoj Bernadette,divala jsem se a musím říct,že to mám velmi obdobně jak ty. U videii mám sledovanost 3-4x větší jak třeba u nabídky kalhotek… Ale mám to tak teď aktuálně,dříve nevim jak jsem to měla,přiznám se že jsem to teď hodně dlouho nesledovala…
Terinka009
Nektere kalhotky maji minimum zobrazeni, nektere snad ani nikdo nevidel 😀 Myslim, ze pricin je vice.. jedna je ta, ze proste kalhotky zakaznik vidi v nabidce fotku a nema potrebu rozklikavat..protoze proste jsou to kalhotky, bud ma zajem o takove co vidi na fotce a rozklikne nebo nema a jde dal.. naopak u videi rozklikne, aby si precetl o cem dane video je. Dalsi mou teorii je, ze je proste tady nabidek mraky a mraky a treba zrovna ty kalhotky..je jich tuna a celkova sledovanost asi bude nizsi kdyz se to rozprostre.. o kalhotky tady asi neni uz tak sileny zajem jako drive.. Nevim je to vse muj nazor 🙂
Malá Víla
Mam to podobne. Jenze se do toho zapocitava veskera sledovanost, ne? Takze pokud pridas video, tak ti ho rozklikavaji i prodavajici, protoze je to zajima, pro inspo atp. U kalhotek toho moc neokoukaj.:D
Zobrazit 1 odpověď