Sbírka kalhotek

The Lion Queen
Můj profil Moje nabídky
Dotaz jak na pány, tak i slečny.
Co se týče pořizování kalhotek (ať už klasických nebo tanga atd), děláte to čistě z potřeby, kvůli KM nebo na to máte samy úchylku, popř. jiný důvod?
Já sama jsem měla xxx kalhotek daaavno před tím než jsem tuto stránku objevila a neustále jsem musela kupovat nové a nové (někdo má uchylku na boty, kabelky, já na kalhotky 😊😁).
A společná pro všechny, jaký typ třeba preferujete? Jde Vám o pohodlí nebo o to jak to vypadá?
1

Malá Víla
Ja specialne pro KM nenakupuju. Prijde mi to jako ztrata pointy. Chci, aby vsechny moje nabidky byly autenticke - veci, co by se nasly v mem satniku i bez teto stranky.
Mam spoustu kalhotek z detstvi (nevim, jestli je toto slovo ok k pouziti :D, ale myslim tim 12 az 18 let), ktere jsem nasla ve starem bydlisti.
Zaroven jsem nakupovala i kalhotky na Ali, ale vsechny v prvni rade pro sebe a ne jen pro prodej tady.
Ponozky to same.
Nechce se mi nakupovat jen s vyhlidkou mozneho prodeje tady za nula nula prd a pak to skladovat.
A vzhledem k memu veku mam momentalne v nabidce veci stare treba i 13 let, takze neco z toho vazne nejsou moje oblibene kousky :D.
Nejoblibenejsi mam mini tanga, ktera skoro necitim, nebo krajkove nohavicky. Jsou k mym proporcum nejpohodlnejsi. Nemuzu dobrovolne nosit treba klasicke kalhotky, protoze mi je moje velke pulky stahujou dolu, nebo me to naopak skrti. :D ale v ramci objednavky kousku, ktery mam jeste z predeslych let proc ne.
Z ponozek kotnickove, do kozacek dlouhe. Ponozky hlavne elasticke. Nesnasim, kdyz mi uzke ponozky drtej nohu. :D