Rychlejší dodání?

Malá Víla
Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat, jestli vše posíláte přes zásilkovnu a českou poštu. Jeden pán mě požádal o rychlejší dodání než 2-3 dny. Zkusila jsem navrhnout nechání někde ve městě a on si to pak vyzvedne.
RozvernáLiška
Me to nechani nekde ve meste zavani panem za rohem a prozrazenim nasi identity...
Malá Víla
Diky vsem moc za odpovedi :)
Wanes
Ja mam zkušenosti ze zasilkovna dodava do druheho dne (jen si zjisti do kolika hodin to musis do zasilkovny donest, aby to jeste ten den odeslo)
Terinka
Ahoj, u cesky posty existuje rychlejsi dodani-prioritni a to by melo prijit hned druhy den, nevim jak ty klasicky, jestli chodi taky hned druhy den, ale u toho priplatku bys to mela jistejsi.
Zobrazit 4 odpovědi
Wettie
Ahoj. KM nabízí možnosti jen pošty a zásilkovny. Přičemž si myslím, že zásilkovna je služba skvělá. Nemusíme se o nic starat, jen vytisknout štítek. Z 90% měl zákazník balíček u sebe už na druhý den po odeslání. Může to zkomplikovat otevírací doba výdejního místa nebo harmonogram zákazníka (je dobré se zeptat, zda bude mít možnost balíček vyzvednout). Ale taky jsem narazila na zákazníka, který to chtěl čerstvé hned... To už je pak na tvém svědomí.
Zobrazit 1 odpověď