Reklamace

ladyred
Ahoj holky, prosím o radu. Poslala jsem zákazníkovi kalhotky nošené tři dny, fotky a video k tomu. Vše jsem dodala. Zákazník ale reklamuje kalhotky, že prý nejsou nošené tři dny, protože jsou málo špinavé, ale fotky a video je prý v pořádku. A prý mi moje čistota spíše škodí.. Jakou reakci mám čekat od KM? Nelíbí se mi, že zákazník si teď bude užívat s kalhotkama, fotkama a videem a já třeba za to nedostanu ani korunu, když jsem si s tím dala tu práci.
ladyred
Právě to bylo uzavřeno v můj prospěch. Děkuji za reakce všem☺️
Zobrazit 3 odpovědi
Kristyna1
Dej nam pak vědět jak to dopadlo 🙂❤️
Brunetty
Hezký den, na vůní, chuť, zašpinení si zákazník nemůže stěžovat. To žádná nemůže ovlivnit během měsíce voníme a špiníme různě. Ostatní píšete, že bylo v pořádku zákazník byl spokojený tak Vám určitě KM reklamaci uzná ve Váš prospěch. A jen tak na okraj by bylo fajn aby každá prodavajicí měla v galerii fotku z nošení jak by případně mohly kalhotky vypadat a když si bere navíc peníz za dny nošení v tom byla poctivá. Myšleno všeobecně ne na Vás.
Terinka009
Je to prakticky ten stejny pripad, jako tady nedavno reklamoval tusim u Kristyna1 jinej zakaznik. Ten, co vytahoval vsechny zakony sveta. Neproslo mu to a myslim, ze na 99 procent mu to nemuze projit ani tady. Jediny co muze, tak udelit horsi hodnoceni. Neboj, ze bys prisla o sve penize 🙂
Zobrazit 1 odpověď
Rick
Nikdy mě nepřestane udivovat co je tady občas za experty 😂 Reklamace, protože podle něj nejsou nošené tři dny, protože jsou až moc čisté 😅 Asi by se mohl dávat nějaký vstupní test z fungování ženského těla když někteří nejsou schopni pochopit, že každá funguje jinak 😀
Zobrazit 2 odpovědi
snehurka
Prvotní reklamace probíhá jen mezi tebou a zákazníkem. Jsou tu zákazníci co si myslí, ze daji reklamovat a km jim hned vráti peníze. Pokud nebude reagovat v meilu reklamace se uzavře ve tvuj prospěch. Pokud reagovat bude a nedohodnete se eskalujete reklamaci na km a ten rozhodne.
Anonymníkráska
Tohle mi přijde absurdní, reklamovat kvůli takové věci. Naše tělo produkuje určité množství sekretu a každá to množství má jiné a nelze že by to bylo hodně, když ampulka sekretu se sbírá třeba 5 dní. Je snad on žena, aby říkal, ze nejsou 3 dny nošené? Doufám, že mu reklamaci neschválí, upřímně v tom ani nevidím racionální důvod, proč by mu jí měli vlastně schválit 😅 každopádně by bylo fajn, aby jsi nám oznámila jeho jméno, ať víme na koho si dát pozor.😇
Zobrazit 2 odpovědi