Redukování nabídek/prodávajících

Terinka009
Jen maly povzdych a zamysleni, ktere k nicemu nevede.. 🤔 Nebylo by spatne zapremyslet nad tim, jake prodavajici a nabidky tady jsou. Tim, ze nas je tady cimdal vice, tak je tady cimdal vice nabidek a cimdal mensi prehled v nich. Nestacim se divit, jake prodavajici se zde hlasi..Typicky priklad prodavajici BlvckCat. A to je jen nahodny priklad, takovych tady je spousta. Jako sorry, ale ty nabidky jsou vylozeny spam. Kvuli takovym nabidkam se pak ztraci opravdu dobre a pekne nabidky ruznych kvalitnich prodavajicich. Same sponzorstvi za desetitisice, kalhotky se sluzbama za 60 tisic 😲 Jako vsichni vi, ze tady nikdo nic nekoupi, nabidky akorat zabiraji misto skvelym nabidkam, kterych je tu mraky, ale jsou zastinene prave timto plevelem. Jen male zamysleni. Z hlediska prodejnosti pro KM by redukce techto zbytecnych nabidek zcela jiste podporila prodej kvalitnejsich viditelnych nabidek, stejne tak by zkvalitnila vyhledavani zakaznikum a celkove zprehlednila web. Takovy profil je dle me spatne, jen zabira misto. Pisu to pouze k zamysleni, je mi jasne, ze s tim se nic neda udelat.
Tato diskuze byla uzavřena.
Kalhotkomat.cz
Žádáme všechny uživatele, aby se vzájemně respektovali a byli k sobě slušní. Hanlivá nebo urážlivá označení ostatních uživatelů jsou proti našim pravidlům. Fórum není místem pro řešení sporů a vzájemné potyčky. Příspěvky na fóru děláte vizitku nejen sobě, ale celému kalhotkomatu. Dostáváme zpětnou vazbu od našich zákazníků, že jsou zděšeni tím, co se na fóru mezi uživateli odehrává. Pokud máte spor s jiným uživatelem našeho webu, kontaktujte naši podporu pomocí nahlášení daného uživatele. Při psaní příspěvků na fóru prosím dodržujte https://www.kalhotkomat.cz/clanky/pravidla-fora a https://www.kalhotkomat.cz/clanky/pravidla-komunikace Děkujeme za pochopení.
Lucátor
Holky vydržte do konce prázdnin a ty brigádnice se zlatým krumpáčem zase zmizí. Velké díky za práci a Váš čas který nám věnujete.
Zobrazit 1 odpověď
BlvckCat
Vysloveně mám plno nabídek protože toho mám dost co nabídnout😘 takze to neberte jako spam ale jako konkurenci holky😘
Zobrazit 13 odpovědí
Redpoison
Asi by to nebylo na škodu,nějak to omezit... Možnost sponzorství by byla fajn až pro stálé a zavedené prodávající.
angelosadevil
Tez jsem si vsimla ... Denne spamuje nesmyslnyma nabidkama hlavni stranku. KM s tim nic neudela, ale proste ji zatlacte dolu tim, ze budete svoje nabidky aktualizovat
Ando
Zrovna téhle slečny jsem si všimla taky. Říkala jsem si že teda není žádný troškař. Jsem tu krátce, ale napřed jsem se rozhlídla po cenách, trošku se nechala inspirovat popiskama a popravdě i popisem na profilu, to přiznávám. Taky se přiznám, ze jsem sem přišla za vidinou peněz, ale mě teda stačí pár korun kdyby byly. Spíš jsem za ten měsíc zjistila že mě to i baví. Vytvářet zakázky a vymýšlet co by se ještě dalo. Při práci to není úplně jednoduchý, ale beru to svým způsobem i jako relax.
Eveline Efi
Ahojda, taky sem do diskuze přispěji. Jsem tu taky nová, našla jsem tu ve spousty věcech nová zalíbení a baví mě to. 🙂 Nicméně se tady taky snažím zorientovat a nějakým způsobem správně začít. 😁 Člověk se učí pořád ... takže tu spousty děvčat upřímně (jen v tom dobrém) obdivuji. 😊 Každopádně zmiňovaná slečna mi už i jako nováčkovi leze taky na nervy. Absolutně nevhodné a neadekvátní.. (bez nápadu a nějaké práce). Neříkám, že já to dělám dobře .. ale mám trochu soudnost v tomto ohledu a především mě to baví. 😁 Budu ráda za každou radu do začátku, názory respektuji a neuráží mě. 👌🙏🙏
Zobrazit 1 odpověď
errorlevel
Coo holky, dyť má 5x like 🤣 Holkám to přeju jak pořád opakuju, ať každá dělá co umí. Ale také opakuju že žádná tu ve finále takto nefunguje a nemají s tím reálnou šanci. A pravda, trochu to unavuje procházet. Zaplaťpánbůh, že mívám stálý okruh a procházím vlastně jen ty o kterých tu píšete ze zájmu o drb 😊 Majitel říkal v rozhovoru, že viděl snad jednou za historii prodej za 30k. Na to jste mi oponovali, že jste viděli zaplacenou i za 60k. Ať tak, nebo tak, střední hodnota nákupu je kolem 400. Taky majitel (nepřímo) říkal, že si Váží víc zákazníků než kolek (dmu se teda píchou). Ve smyslu, že holky si to říkají sami, přibývají a makaj, zatímco platící klienti se musí tvrdě shánět marketingem (chlapi v práci se opravdu nechlubí kolegům)
Zobrazit 1 odpověď
Kalhotkový milovník
Je to pravda no, velká většina novych prodávajících mají nabídky typu přispěj mi, dej mi, zaplať mi, apod… aniž by měli vůbec nějakou normální nabídku. A když ji mají tak za nesmyslnou cenu. Proto by možná nebylo naškodu aby se prodávajícím, možnosti nabídek odemykaly postupně, stanovit nějaké pointy, kterých když dosahneš tak se ji otevře i možnost nové nabídky. Protože abych řekl pravdu, tak takové nabídky sponzorství, no dost vytáčí, a i otravuje. Navíc když je to na úkor nějaké lepší a “normální” nabídky od seriózní prodávající.
prales
Souhlasím s vámi milé dámy,týhle nabídky na sponzorství za desetitisíce jsou už trapné.Ony si myslí, že jsme takový blbci, že jim ty peníze dáme.Naopak si vážím žen,co poctivě připravují kalhotky a jiné oblečení, baví je to a moc na tom nevydelaji.
Zobrazit 2 odpovědi
Peee
Naprosto souhlasím. 👍👍👍 Jinak ten Tebou zmiňovaný profil.... Dlouho jsem se tak nenasmála. Prej: "nejsem žádná levná děvka jako tyhle" a pak fotky těch posyflenejch tangáčů a fuseklí za tisíce. Sebevědomí tý slečny bych chtěla mít. 🤣🤣🤣
Zobrazit 1 odpověď
Deisy
Též souhlasím 👍 Njn kde jsou ty doby kdy to tu začínalo 🙈😁
honeybunny_
Já bych sponzorství u nově příchozích prodávajících omezila, a schválila ho až od určitýho počtu uskutečněných objednávek. Nebo bych ho omezila částkou, na kterou by se smělo vystavit (třeba 1000,-), a neomezeně bych ho odemkla opět až od určitého počtu objednávek.. Nebo tak něco. Vidím to stejně jako ty, na jakejkoliv profil nově příchozí se podívám, je to to samý pořád dokola. Zaplať bohyni 10000,- , zaplať mi nájem 15000,-, zaplať tohle, zaplať tamto. Dokola. Do toho jedny špinavý fusekle za litra, aby se jako neřeklo. Je mi jedno, co kdo na profilu má, jasně. Ale vadí mi, že sotva něco přidám, a fakt si s tím vyhraju, tak je během 5 minut tahle moje nabídka na 3 stránce. Protože ji zavalí tuna sponzorství, který nikdo nikdy nezaplatí. To jí pak jak idiot můžu přidávat ob den, abych ji šoupla nahoru, a aspoň někdo si jí všiml. Je to k vzteku. Ale i vtipný.. No, nejspíš nic nenaděláme. 😄
Zobrazit 3 odpovědi