Psaní si mimo placený chat

Lucia17
Zdravím, holky Mám na vás dotaz. Když si u vás zákazník zaplatí chat ( jedno jestli sexchat, atd.), Chat proběhne a zákazník třeba další den zaplaceny chat nemá, ale snaží se s vámi navazovat konverzaci na styl toho placeného, ale jen tak. Píšete si s ním i dál, nebo mu sdělíte že je potřeba chat zaplatit? Případně stává se to tu vůbec někomu? Děkuji za odpovědi
LadyMammy
Podle simpatií. Nevadí mi to ❤️‍🔥
PrsaticeE
Mně píše denně několik chlapíků bez zaplacení chatu: ahoj, jak se máš, ahoj líbíš se mi, líbí se mi tvoje prádlo, boty, ohodnoť mi penis ... Když se zeptám, jestli si chtějí něco ode mě koupit, odmlčí se. 🤷
Lily25
Se stálými zákazníky komunikuji, dokonce někdy i mimo sex téma. Pokud ale někdo najíždí na sexchat vlnu, upozorňuji, že není zadarmo či pošlu odkaz na daný typ mé služby. :D Pokud je následně někdo dotěrný- blokuji, pokud vulgární- nahlašuji. Vsadím se, že takových tu je, co to zkouší na všechny strany. Určitě nejsi sama :)
Tvojeholcicka
Ráda si s dotyčným napíšu mimo chat, ale pouze v případě, že se jedná o stálého zákazníka a ne někoho, kdo si chce pouze vypisovat a realizovat sexchat zadarmo. Takové již po zkušenostech ignoruji, pokud vidím, že z toho nic nebude a jen mě obírá o čas.
Zobrazit 1 odpověď
Perlička
Je to různé. S někým, kdo u mě udělal více objednávek, si ráda sem tam nějakou tu zprávu napíšu i mimo chat. Pokud mám s dotyčným určitý speciální vztah, např. přátelský, klidně si také nějakou tu zprávu či víc jen tak vyměním. Samozřejmě podle časových možností obou dvou. Ovšem delší souvislá konverzace, to už je něco jiného, tedy pokud si nepíšeme o (již zaplacené) objednávce. Pokud si zákazník zaplatí objednávku, ráda se s ním pobavím o jeho představách. Zprávy intimního charakteru ale píšu jen v rámci placeného chatu. Je však pravda, že někteří zákazníci si myslí, že musíme být neustále "na lince" a píší i po skončení chatu. Pokud se chat lehce protáhne, nevadí mi to, ovšem opravdu se nemohu věnovat někomu celý den jen tak. To je zcela mimo mé časové možnosti.
Malá Víla
Souhlasím s Cocox. Já už jsem tu jednou psala, že na otázky ahoj jak se máš neodepisuju, za čež jsem byla sjeta jistou osobou, že ona si teda píše s každým. Je to možné. Mně ale těch zpráv přistane někdy za den i 15 a to už je vážně opravdu únavné na každou zvlášť odepisovat, jak se mám. Když cítím, že si chce psát, jemně navrhnu, že si může zaplatit buď chat nebo sexchat. Většinou to neudělají a už nenapíšou. No co, mně neubyde. :D A pokud už jde o někoho, kdo u mě těch pár objednávek udělal, tak nemám problém psát si mimo chat. Nikdy to ale nejde vyložen do pokecu. Vždy se točíme kolem objednávky a fetiše.
errorlevel
Zkusím napsat z pohledu klienta. Před chatem logicky proběhne nějaká konverzace o čem to bude, zda to oběma vyhovuje a jestli to mám koupit. Tu neřešíme, logicky. Několikrát se mi stalo, že jsme přetáhli dobu, nebo únosnou dobu (slečna neměla uvedeno, já mám v hlavě hodinu). Protože je mi dost trapné být tím, čemu se říká begger, většinou na to upozorňuji první já, že přetahujem a že přidám (a vždy pak přidám, logicky). Nestalo se mi, že "téma" se mnou nějaká nedokončila. Ale k věci na co se ptáš. Někdy napíše mimo chat slečna, někdy já. Z odpovědi druhé strany lze s trochou empatie vycítit, jestli chce drbat nebo ne. Pokud ne, akceptuju to, stejně jako slečna, když nemám čas a dál už nepíšu (do doby než chci objednat). Někdy se ale rozdrbeme tak že slečnu připravím o hodinu i dvě a přestože to slečna dělala dobrovolně přihodím nevyžádaný tip. Ještě to rozlišuji, jestli drbeme o třeba politice (to netipuji automaticky) nebo mi dává freebie (tj něco co se mi líbí, v duchu placeného času, to tipuju bez víjimky). Ale tyhle meze si musíš nastavit s konkrétním chlapcem, ze začátku bych rozhodně doporučil přístup jako tu psala Cocox). Když sis vyzkoušela že on ví co se sluší a patří, pak hrát zbytečně Zagorku chlapce akorát odrazuje :)
Zobrazit 2 odpovědi
Cocox
Ahoj, děje se to poměrně často. A ještě častěji se to děje ve fázi, kdy objednávka čeká na zaplacení a zákazník se hrozně diví, proč už ta placená služba, co vlastně není ještě zaplacena, nemůže probíhat hned. 🤭 Asi jsem “zlá”, ale vysvětlím, že se konverzace na dané téma rozjede až ve chvíli potvrzení od KM. Protože ruku na srdce, nejsme tu na Messengeru a nepíšeme si s kamarádkou, ale jsme tu za nějakým účelem. 😌