První zákazník

Hot Samantha
Ahoj holky, krásné sobotní ráno všem 😊. Pamatujete si svého prvního zákazníka? První objednávku? Já včera doručila právě tu svou a dostala krásné hodnocení a byl to ještě lepší pocit, než jsem čekala 😊. Nosit pro někoho mě hrozně bavilo, ale i tak jsem byla nervózní, aby bylo všechno v pořádku a zásilka se líbila. Když jsem se tu registrovala, ani jsem nedoufala, že to bude tak moc fajn 😊. Budu ráda, když se podělíte o svoje zdejší "poprvé" zážitky 😄 Užívejte víkend ❤️
Victoria Rose
Ahoj, tak i já se dočkala prvního zákazníka, zhruba po 4-5dnech od založení KM, ve středu balíček odesílám a snad bude spokojen ❤️
Zobrazit 1 odpověď
mazlinka19
Pamatuju, byla to katastrofa. Chtěla jsem se na cely Kmat vykaslat. Pan si objednal a nevyzvedl balík takže jsem o vše přišla. Ani se neomluvil, po x měsících psal s tím ze chtěl něco jiného a hrozne se divil, že jsem cenu navysila o to předchozí a chtěla jsem peníze předem. Nikomu to nepřeji a jsem rada ze tebe taková zkušenost nepotkala! Ať se daří 💋 P.S. Od té doby se mi už nic takoveho nestalo :)
Zobrazit 1 odpověď