Prosím o radu

Nessie
Zdravím vás, Uživatel ode mě koupil ponožky, v pondělí je mám odesílat, s tím že chtěl ještě fotky do chatu, které jsem mu už odeslala. Jenže teď mi přišla tahle zprava a skončila jsem v bloku. ,,Moje přítelkyně ma v planu prohledat mi mobil nic mi ted radsi neposílejte, nemate zac’’ Co teď? Ponožky už nosím, a fotky jsem mu už poslala. A to ‘ není zač ‘ vůbec nechápu 😄 Díky za rady!
Terinka009
Ja bych v tvem pripade zverejnila jeho jmeno. Nicmene poslat mu jen tak fotky, kdyz ma balicek na dobirku, je ta nejvetsi chyba, kterou si mohla udelat. Bohuzel skoda. Je temer jiste, ze zakaznik je vyjebavka a nevyzvedne. Proc by take jinak daval blokaci. Ach jo stve me, ze se stale najdou slecny, ktere se nechaji lacine podvest. Stve me to vuci poctivym zakaznikum.. Obcas se najde nejaky blbecek a je potreba ho eliminovat. Jenomze timto se to nikdy nestane. Muj tip je vubec nenabizet dobirku a samozrejme az vse po zaplaceni. Mam zkusenost z minuleho tydne, kdy chtel po mne zakaznik balik v hodnote okolo 4 tisic. Zaplati pry, az bude vse pripravene. Material bych musela objednavat na internetu. Samozrejme jsem nesouhlasila, na objednavce pracuji az po zaplaceni. Neustale mlel svoje jako mlynek. Skoncil v bloku. Takto se poctivy zakaznik nechova. Konkretne zakaznik Jakek123, tak pozor na nej.
Zobrazit 3 odpovědi
Nessie
Děkuji vám:)
Anonymníkráska
Ahojky, pokud byly ponožky na dobírku, tak bych nic neposlala a případně stornovala objednávku. Pokud jste už spolu nějaké obchody měli a všechno ok, tak bych počkala maximálně týden na nějakou odezvu, ale tím, že si tě zablokoval, mi přijde, že si ho fakt jen vyhonil a vymluvil se 😄.
Zobrazit 2 odpovědi
Nessie
Je to zaplacené na dobírku, takže když to pošlu tak to znamená pro mě co?🥹
Nessie
A o fotky se neprosil vůbec neotravoval, poslala sem mu je sama od sebe, až po par dnech, tak mi to přijde divny.
Nessie
Holky, ale on měl zaplacené ty fotky jakoby. Řekl mi, že zaplatí vyšší částku za ponožky s tím, že mu pošlu fotky.
Zobrazit 1 odpověď
Scarl4t
Pokud je nabídka zaplacená, tak normálně pošli. Pokud je na dobírku tak za mě bych neodesílala - nemáš jistotu.
Zobrazit 2 odpovědi
honeybunny_
Ahoj..no. 😅 V prvé řadě radím neodesílat žádné digitální materiály před samotným odesláním balíčku. A v druhé zas, abys ponožky odeslala. Takhle to vypadá, že zákazník ukojil choutky na fotkách, které jsi mu poslala předem, a chce je mít zadarmo. Pokud objednávku nestornoval, má smůlu.
Zobrazit 2 odpovědi