Prodej kalhotek se zpomalil

Ela.Eleanor
Ahoj❤️ Jsem tu asi půl roku a kalhotky aktivně prodávám od září. Od té doby jsem měla vždycky tak na 3 týdny plno a poptávka u mě byla veliká a pokaždé dobré recenze. Ale teď od ledna nemám žádnou objednávku. Nevíte co se stalo,je to jen náhoda? Nebo to tak máte podobně?😊 dělám něco špatně?😅 já už fakt nevím Děkuju za rady! Eliška
MrsZizy
1. Vic prodavajicich, to kazdopadne, takze se to rozmelni. 2. Myslim si, ze ted je na celem KM vic v kurzu jiny styl objednavek, nez ty fyzicke, ty se dostaly lehce do pozadi. Muj osobní odhad je, ze ted nejvic tahne styl JOI a kaviar videa 🤔.
Makin
U mně je to poslední dobou jak kdy, taky dost záleží, jak často jsem online, a jak často přidávám nové nabídky. Ted jsem tu třeba míň, takže i ten prodej je menší...
Belatrix
Čauky, já osobně jsem žádný pokles na kalhotkovém trhu nezaznamenala. Toho nárůstu konkurence jsem si ale taky všimla, takže to nejspíš bude tím, jak tu píšou holky.
LadyMammy
Jednou tak jindy onak. Každý den není posvícení. Mě se jeden týden daří maximálně,další týden méně. Ale rozhodně si nemůžu stěžovat. Je to tu stále boží.
Toník
Ahoj Eliško, když se podíváš na čísla objednávek, zjistíš, že jen mezi 14. a 15. lednem 2023 (za pouhé dva dny) slečny udělaly přes 200 objednávek. To je sice hodně, ale současně taky tady přichází čím větší přiliv žen. Prostě je tady hodně velká konkurence. Takže to nebude nic osobního. Nemyslím, že bys dělala něco špatně. Jen se ten balík peněz asi "rozdrobí a rozmělní" mezi více slečen. Samozřejmě, že nelze ani vyloučit dopad zdražování všeho, tudíž, že muži jsou nuceni i víc šetřit. Nejspíš to bude kombinace velké konkurence a horších časů. Fandím vám!
Terinka009
Je pravda ze prodej kalhotek klesl. Ale myslim, ze je to predevsim konkurenci, ktere je tady stale vice a vice. Proste je nas tady uz moc. Chtelo by to nejspis prilakat nove zakazniky na KM. Celkovy pocet objednavek lze sledovat podle cisla objednavky, je videt, ze se stale objednava hodne. Jen se to rozprostira mezi cimdal vice prodavajicich. 🙂
honeybunny_
Ahojky, taky mi přijde, že od ledna je tu prodej pomalejší, ale asi to tak beru proto, že jsem měla poměrně nabitý prosinec, těžko říct.. 😅 Možná je to celkovou situací, že se všechno kolem zdražuje - jídlo, energie, nájmy.. a tak zákazníci chtějí na méně podstatných výdajích ušetřit, čemuž se nedá divit. 😅 Taky mě ještě napadá, že poslední dobou je tu abnormální příliv nových prodejkyň, tak se ty objednávky víc rozvrství. Každopádně si nechci stěžovat, nebo tak, jsem ráda za každou jednu objednávku, co přijde. 😄😊 Jinak k tvýmu dotazu, nemyslím si, že děláš něco špatně, tvůj profil, jako ty sama je atraktivní, a být chlap, nakupuju u tebe hned. 😁
Zobrazit 1 odpověď