Prodávající, co se nudí
Divná_Uta
Můj profil Moje nabídky
Začínám toho mít fakt plný zuby, opět mě nahlásila nějaká prodávající a mám skryté nabídky, nechápu, co vás na tom baví, mě už to nehorázně s**e.
11
honeybunny_
Opakuji pro nahlašovače - nabídky s mou sestrou, které tu mám jsou v souladu s pravidly. Má tu profil, je ověřená, a ještě ji v každé nabídce výslovně zmiňuji i s přezdívkou, pod kterou ji tu lze najít. Nahlašování je zbytečné. :) (reaguji po skrytí některých nabídek, aby byl záškodník řádně informován)
KatherineX
Holky, mám pro vás menší radu. Udělejte si hodinku čas, projeďte si celý svůj profil a opravte nabídky tak, aby je nebylo za co nahlásit. Rámečky, text, screenshoty….(Samozřejmě, v případě kdy máte 300 videí věřím, že to není tak jednoduché a rychlé, ale díky tomu se pak zbavíte nahlašovaní). Přeci jen, většina nahlášení je v právu dle pravidel (ikdyž je to velmi nechutné to nahlašování od slečen, co si budeme…). Taky jsem si projela celý profil raději.
Lily666
Dnes 2 nahlášené a skryté nabídky.. To snad není týden, aby byl klid 🤬
LadyMammy
Opět tady máme hledání sebemenší možnosti nahlásit mi nabídku. A jelikož kvůli tomu nebudu zakládat nové téma , tak to píšu tady.
Dá to asi zabrat co? Projíždět každičkou nabídku a hledat sebemenší chybičku mmm? Ale do očí? To bys mi "slečinko" neřekla ani popel. Je mi jasné, že se nepřiznáš. Protože závist je ...
Ale absurdita nezná mezí. V den kdy se prodá věc, která tady je už xy dní, mi přijde nahlášení - jedná se o prodej spermatu. Nabídka , kterou tady má xy slečen. Druhé nahlášení během pár dnů. To očividně někomu hodně vadí, že jsem úspěšná mmm.
Jak se bránit proti šikaně? 🤔 Protože nevěřím,že někdo naaahodou narazí na nabídku, kterou tady mají skoro všichni a nahlášena jsem jenom já.
Divná_Uta
Můžete mi někdo poradit ?
Jak mám prodávat kondom, když mi ho furt někdo nahlašuje? 😃
Co tam můžu dát za fotky?
Mela jsem tam fotku svoji ruky a i tak mi to někdo nahlásil. 😃😃😃
Comtessa
Domnívám se že to udělal jeden uživatel zde. Celá naše komunikace ten večer byla z jeho strany urážlivá, celkově psal jako ožralý a zcela bez smyslů. Nesnáší chlapy byl úplně rapnutý že mi platí účtenky a já jdu s partnerem na večeři. Že jsou všichni chlapy zmrdi cmolíci atd... Pak mi přišel blok na nabídky a další urážky v chatu. Admin mi doporučil ho zablokovat a z jeho strany hodnocení 1 Hvězda za sponzorství.
Ale nemám takové zkušenosti.
RoztomilaNala
Ja bych zavedla, aby KM v mailu uvedl i jmeno, ktere nasi nabidku nahlasilo. Chci videt tu dotycnou, ktera toto ma za potrebi
honeybunny_
Tak už mi taky byla skryta nabídka. Za 4 velký písmena "AKCE" v nadpisu, paráda. 😊😆
Harmony Marťa
Tak jestli “ to a to vadí zákazníkovi” je to nějak fake profil. A to
musí být pak zklamání, když u prodávající nic “pohoršujícího” nenajde
Comtessa
Zdravím, také mi někdo nahlásil dvě nabídky. V obou případech šlo o nabídku pro pár, nabídky jsem změnila ovšem už to nemá smysl. Odpověď proč byla že zákazník je zděšen kolik zde musí snášet penisů!! .. Asi před měsícem blok 4 nabídky špatný popis nabídky velká písmena!
Divná_Uta
Tak mám nahlášené nabídky na Fin.otroka, nechápu komu, co furt vadí a hlavně, koho to furt baví, jsem otrávená.
Blondýnečka
To má fakt někdo zapotřebí ? Místo aby si ona zlepšovala svůj profil / on nakoupil , tak se někdo s💩 do druhých ? 🤷🏼♀️
Bernadette
Jo ted blokují mi všechno, sperma všechno co tu mam ..muze ve videiich , zaplať večeri páru, videa s kámoškou atd ... nesmí zde být nikdo je vy ...ted mi to bylo psáno ze si zákazníci stěžují... ani kdyz je to se souhlasem
Bernadette
Haha a dostala jsem dalsi upozornění za nabídku sperma , kterou tady nabízím pořad stejne rok a ted mi ji někdo nahlásil 😀
Modrovláska
Jak poznáte, že nabídku/profil nahlásila prodávající anebo zákazník? Taky se mi to občas stává a nechápu proč, když je to podle mě OK...a pak si dokolečka dopisuju s adminy, abych věděla důvod...