Práce zákazníků

Marička
Vím, že spousty lidí si tu určitě bude vymýšlet a žít v anonymitě. I tak by mě zajímalo, kdo se čím živíte. Spousty z vás má už hodně objednávek za sebou ( přes 500 a více)… Koukala jsem, že rádi platíte účty cizím ženám. Také že jste schopni zaplatit třeba 10 000 Kč nájemné nějaké prodávající,… Tak by mě zajímalo, čím se živíte, že ty peníze nepostrádáte. Tímhle nechci nikoho urazit, jen by mě zajímalo jestli je tu někdo, kdo pracuje jako dělník za pár kč na hodinu a nebo tu jsou chlapy co mají vysoké postavení a berou nesmyslně vysoké platy. Kdyžtak stačí asi i jen napsat, kolik měsíčně máte výplatu. Jen z mé zvědavosti. Snad tim nikoho nepohorším 🫶🏻
BetaCuck Martin
Já tak napůl řemeslo rukama a práce u PC, cca 40k hrubého 😁
Zobrazit 3 odpovědi
pepik7
jsem remeselnik...vydelavam tak 50-60 podle dni....mam tu zopar objednavok..je to tu super
relikt
Není podstatné, kolik pán vydělává, ale kolik je ochoten věnovat na koníčky. Pokud někdo vydělává 100k, ale platí hypotéku na vilu, leasing na BMW, alimenty na dvě děti, členství v golfovém a tenisovém klubu ... může mu zůstat ve finále stejně jako dělníkovi který dostává 25k. Na druhou stranu muž s platem ředitele VZP nebude prohlížek Kalhotkomat, ale objedná si na jiných stránkách slečnu i s dopravou domů a zaplatí ji tak, že mu tam kalhotky ráda nechá jako bonus. Ty vysoké částky tady slečny nedostaly jen tak, protože byly v nabídce, ale nejspíš proto, že předtím udělaly někomu radost předchozí nabídkou a konverzací. V Tvé nabídce je zajímavá položka kde dominantní panna zaučuje panice, škoda, že tu dobu už jsem prošvihl.
Zobrazit 3 odpovědi
St.Pauli
Jsem řemeslník... Jinak ''dělník za pár kč na hodinu'' je hodně nešťastná volba slov. Věř že dobrej dělník si rukama vydělá dvakrát tolik než nějakej bakalář-magistr, kterých je v zemi až moc. Jinak měsíčně cca 80-100
Zobrazit 7 odpovědí
Rokkas
Napriklad ja pracujem len ako “dělník” ale mesacne viem dostat 2500-3000e. Ked clovek nema nejake záväzky a ine časté výdaje nejak neriesi kolko tu minie, samozrejme ked tu najde nejaku ideálnu zenu co zdiela spolocne záľuby
Zobrazit 4 odpovědi
Kortie
Já nejsem kupující, ale mám seriózní práci v kanceláři jako určitě mnoho z kupujících. Budou tu lidi od studentů, zedníků, kuchařů přes praci ve fabrice až po ředitele firmy. Kinky se nevážou na IQ nebo cokoliv jiného a tak to bude různé.
Monči_čák
Mě manželka nechává z výplaty malé kapesné 😒. Tak musím chodit na brigády. Zrovna teď chodím dělat výkopové práce , ale jinak je to v pohodě 🙂
Zobrazit 3 odpovědi
Toník
Ahoj Maričko. Myslím, že to bude nejspíš tak, jak říká Terinka009. Budou tu mezi zákazníky obrovské rozdíly. Na tvoji otázku bych za sebe řekl, že bohatý je ten, kdo má víc jak 50 tisíc korun čistého měsíčně. Ale je to jen můj čistě subjektivní názor. Zákazníků je tu obrovská škála. Od těch, co mají sice obrovskou chuť na vše ženské, ale jsou bez koruny. To jsou nejspíš ti slavní pisálci. To jsou spíš problémy. Pak tu bude řada spíš chudých pánů, co ledasco koupí, ale spíš hledají levnější nabídky. A jsou za ně určitě vděční. Ale jsou tady i hodně slušně vydělávající pánové a řada z nich jsou vyslovení boháči, kteří svým princeznám posílají krásné a skoro až neuvěřitelně velké peníze. Však se sama podívej, jaké nabídky některé slečny dokázaly prodat. Shrnuto: Škála je tady obrovská, záleží asi i na tom, na koho narazíš a kdo si tě oblíbí.
Terinka009
Zajimava otazka, ale podle me nic moc rikajici odpoved na ni :) Ale treba nekdo odpovi 🙂 Zcela jiste tu jsou zakaznici, co maji 20 tisic vyplatu, stejne tak ti, co maji 100 tisic +. Pak jsou tady i ti, co nemaji zadnou vyplatu 😀 Proste škála je siroka a to je proste realita. Kazdy clovek ma take jine vydaje a proto kazdy si muze dovolit tady nechat jinou sumu 🙂 Je to trh, ekonomika. Nekdo jezdi medikem, nekdo ma fabiu a nekdo chodi pesky.