pozor na FALEŠNÉ PRODÁVAJÍCÍ

Ela.Eleanor
Chtěla bych upozornit na falešné slečny na km. Vezmou fotky holkám z OF a vydávají se za ně. Například profil NozickyJakOdPandicky se vydává za Tilly Fox. Jak poznat fake? • až moc “profi” fotky • nedělá videa na přání a neposílá kalhotky • screenshot fotky 🌸 dávejte si pozor Btw já fake nejsem a budu ráda když mrknete na můj profil😊
Tato diskuze byla uzavřena.
Brunetty
Hezký den, ..... koukla jsem na Vás co tam máte za chybu. Blok dostanete za tu koláž víc fotek po hromadě v profilu a nedostanete kde máte v nabídce velké pismena tam bude nabídka pouze skrytá , ale pouze pokud Vas tu za to někdo nahlásí. Takže pokud chcete tomu předejít tak si to upravte. Psát do fóra se moc nevyplácí. Jste pak moc vidět :-).
Zobrazit 2 odpovědi
snehurka
... mrknete na muj profil. Mrkla jsem, oprav si profilové fotky nez te někdo nahlasi a bloknou te. Myslím to v dobrém.
Ela.Eleanor
UPDATE: “ NozickyJakOdPandicky” byla zablokovaná⚠️
Rick
To jsem zvědavý jestli bude KM refundovat objednávky 😀
Zobrazit 6 odpovědí
Ciburga
To je dost na pytel. Já bych k tomu jenom ráda dodala, že mám i profil na OF, na IG a všude možně, tak aby mě vážení páni admini nezabanovali za to 😂. Navíc dělám fotky i videa na přání ❤️
Zobrazit 1 odpověď
RoztomilaNala
Nahlasena… zajima me, zda vubec dostane banána, nebo si tady ten profil KM necha, protoze vydelava..
Zobrazit 6 odpovědí
Modrovláska
Nahlásit na KM...navíc nevím, jak pak teda prochází ověření s OP...
Zobrazit 5 odpovědí
Anonymníkráska
Ahojky, neměly by se takové účty banovat? Já myslela, ze se automaticky banují 😒
Zobrazit 1 odpověď