Potkali jste tu svoji známou/kolegyni?

Sexyholka
Proč se ptám.. jsem v šoku, že chodím každý den do práce s jistou kolegyní a najednou, je to tak 2 minuty zpět, jsem narazila na její profil.. hardcore :D já ji poznala, páč se neuměla vyfotit tak, abych to nepoznala.. kdyby věděla, že jsem tu taky.. ale takový "hardcore" co má na svém profilu a v práci taková puťka, Brutus :))))
Loona Mia
Spolužačku z vysoké....
Ciburga
Já jsem tu našla slečnu, co mi dělá nehty. Při dalším sezení na nehtech jsme se tomu slušně zasmály a vzájemně si pochválily profily. Bylo to celkem fajn.
JmenujiSeNatalka
Ne,nikoho známého jsem tu neviděla,nebo alespoň si to myslím. A i kdyby ano,proč bych měla být v šoku? Však tu dělám to samé..😀 A že je paní nebo slečna v práci “puťka” tak super,že se tady vybouří,možná tak jako to zde dělají i ostatní prodávající 😀 Tichá voda břehy mele… No a jinak- hlavně po tom ani nepátrám,kdo co kde tu dělá,koho znám koho ne,ať už v roli prodávající či zákazníka, každý ať si v soukromí dělá co chce. ☘️🫶
Zobrazit 5 odpovědí
Bernadette
Ja zde mám známé , ale víme to o sobě. Ale z cizích žen co tu jsou jsem 3 našla na netu mimo, každopádně nikoho mimo neoslovuji .Je mi to jedno . 😀
Zobrazit 1 odpověď