Posílání zásilek

KrálovnySpodky
Ahoj holky, prosim poradíte mi, jak je to s odesilanim? Jak to balite, kam to dáváte atd., ještě nikdy jsem nic neposilala ani normálně. Dekujuu
0

Holky, mohla by jste mi prosím jedna z vás vysvětlit jak je to s močí, slinami nebo i vložkou od menstruace? Když má zákazník zájem o zkumavky s močí, slinami nebo poslání vložky, jak se to dělá. Protože na KM mi to píše, že je to zakázané a možnost jako doplňková služba. Přitom co jsem se dívala, tak se to nabízí. A já už jsem z toho jelen. Nejsem v tomto tolik zaběhnutá, dělám spíše foot fetiš, ale mám zákazníka, který chce toto poslat. A já bych byla nerada, kdyby se mi zablokoval účet. Děkuji

The Lion Queen
Přesně proto je tu centrum nápovědy, kategorie "prodávám".... Většina je tam 🙂 bylo to první co jsem četla než jsem se registrovala, protože jsem netušila a dost to pomohlo 🙂

Já posílám zavakuované, podle ceny, obsahu zásilky a zákazníka volím bublinkovou obálku nebo krabičku. Do krabičky dávám i bublinkovou folii navíc pokud se jedná třeba o boty které mají vypadat hezky (např. zákazník je chce neodřené) nebo by dělaly hluk (např. Jedny lodičky)
Krabice používám zásadně nové a čisté a přikládám většinou dáreček nebo poděkování...záleží.

Bernadette
Dříve jsem balila normálně do uzavíratelných, ale pořídila jsem si stokrát lepší sáčky, stroj vakuum a jedu 😉😙.
+ obálky ruzné velikosti nebo krabice. Doporučuji

Mooncake
Všechno balím nejprve do uzavíratelných sáčků, je dobré to dát do dvou, aby byla jistota, že žádná ta vůně neunikne. Potom bublinková obálka, neprozradí, jaký je obsah. Reálně ta největší stojí maximálně 17 korun, záleží, kde kupuješ.
Potom vytiskneš a nalepíš štítek, v některých zásilkovnách ti jej vytisknou. Ale je lepší už ho mít.
Tam to jen načtou podle kódu a hotovo 😇

JmenujiSeNatalka
Ahoj. Doporučuji nastavení jak Zasilkovnu tak Českou postu,zákazník si tak může vybrat,každému vyhovuje něco. ČP posíláš doporučené psaní do 70 Kč,nejlepší je bublinková obálka. Zasilkovna,štítek ti tu vygeneruje Kalhotkomat,ty jen vytiskneš a nalepíš na svůj balicek. Posílám jenom KRABICE. Je to pro komfort zákazníka,myslím,že je to vhodnější jak měkký balík. Dále také bal velmi diskrétně a dej si na tom záležet i to je tvoje vizitka :-) Hodně zdaru.