Podprsenky

Lagartha
Kocky mam dotaz. Jdou vam na odbyt podprsenky? Mam jich par v nabidce, ale prijde mi, ze o ne neni vubec zajem. Jak to mate vy? L.
Jupiter
Nabízet v setíku 🙂 S kalhotkama, punčoškama. Samostatně žádná, v setíku už několik 🙂
Victoria
Jednu nebo dvě :)
JmenujiSeNatalka
Ano,několik jsem zde prodala.
Makin
Jako prodala jsem, ale celkově o ně moc není zájem...
zentra
Nabídka pěkná,ale né dle mého. Hledám bez krajek,klasiku,bílou něco jako kojící měkkou.
Zobrazit 1 odpověď
Bernadette
Ja prodala jen jednu 👅a moc nikdo nechce 🙈😃 ale pár jich v nabidce mam
sunny
Já jsem za tu dobu, co jsem tady, prodala tuším 3 nebo 4 podprsenky.
Terinka
Samotnou podprsenku jsem zatim nenabidla, zatim jen set, prijde mi, ze by ani moc nebyl zajem, ale zkusim to 🙂 jinak mam i jednu A, pokud by nekdo chtel 😉 jinak B, C
Makin
Taky mi přijde, že spíš nekupují, než kupují. Taky jsem zkusil nabídnout, ale zatím žádný ohlas, poslední dobou spíš uvažuju, že bych mohla skusit nabídnout komplety kalhotky + podprsenka ze stejné sady....
lilaah
Já zrovna podprsenku objednal 2x z toho jednou v kompletu...na další se domlouvám...baví mě :-) spíš si myslím, že je problém s tim, že každý chlap má rád různé velikosti.. Např. já bych podprsenek kupoval víc, ale sehnat košíčky A je docela problém tady... toť má upřímná zpověď :D
Zobrazit 5 odpovědí
Henulka
Prodala jsem jednu. A moc je ani nedavam v nabidce mam momentalne jednu
Blondýnečka
Dvě, ale je to škoda že více nejdou na odbyt. Přitom tak hezky voní od těla a od potu 🤷🏼‍♀️
Brunetty
Tady nenabízím. Měla jsem v nabídce jednu sportovní a pak si jí raději nechala.) Přes mé stránky jsem pár prodala. Většina zákazníku je pak nosí.
Deisy
Já prodala zatím jen dvě, takže mi přijde, že o ně moc velký zájem není. Zde bych nechala i prostor pro pány, zda je tento typ zboží zajímá...