Plavky?

Makin
Ahoj, myslíte si, že by byl zájem o plavky? Mám jich tu několik, které už tak nějak dosloužily, co se plavání týká, tak přemýšlím, že bych nabídla... Ve všech případech jde o dvojdílné plavky.
Shifty
Máš ještě nějaké plavky? 😉
Zobrazit 10 odpovědí
Malá Víla
Ahoj, mam ted nove plavky v nabidce. Dvoudilne sportovni. Muzu nosit jako spodni pradlo a nikdo se to nedozvi ;) :*
johnym25
Možná by byly zajímvé i jednodílné plavky
Zobrazit 2 odpovědi
johnym25
Ahoj , mne se líbí plavky, hlavne spodní díl. Už jsem tu od jedné slečny i spodní díl objednal a umazala mi je na přání i v místě zadečku a vůně byla moc příjemná.
Zobrazit 2 odpovědi
Makin
Mám jedny plavky 👙 v nabídce, jsou to ty, co mám na profilovém obrázku, ale mám ještě jedny hodně podobné a někde zapomenuté by měly být ještě jedny trochu jinačí. Tak kdyby měl někdo zájem, můžu pohledat i ty 😁
Zobrazit 3 odpovědi
Punam
Já mám 1 speciální plavky v nabídce..ale jsou dražší ..speciální jsou v tom,že jsou z období kdy mi bylo pouhých 16 let...
Zobrazit 1 odpověď
Bernadette
Ahoj měla jsem dvoje plavky v nabídce spodky a oboje našly majitele 🙂 ty jedny jsem dokonce posilala v celku jako i s vrškem, ale neplavala jsem v nich nosila klasicky jakoby to plavky nebyly , ale jako pradlo. Mám jeden neonový klasický spodek plavek a ještě černý, zase dám do nabídky tak pridej taky 🙂
pk46
Ja bych plavky chtěl. Rád nosím dámské věci, ale nemůžu nosit plavkovy tanga. Zase nechci vypadat jak úchyl. Tak pokud nějaká máte treba nohavičkové, tak bych je koupil.
Zobrazit 6 odpovědí
Deisy
Také mám v nabídce a zájem o ně není 😔
Zobrazit 2 odpovědi