Platba dobírkou.

Patrikkk
Proč nemáte platbu dobírkou? Hodně lidí nemůže platiť kartou z důvodu že nemají účet anebo ako já kvůli tomu že tam je vidět pladba.
Victoria Sugar
Já dobírku nabízím, tak se můžeš kouknout do mé nabídky ❤️
GingerBitch
Protože sem chodí píčusové, kteří si objednají za tisíce a pak nevyzvednou. Mě ty poslané věci taky něco stojí..
Bernadette
Dávám dobírku dle domluvy, ale jako v hlavní nabídce to nemám. Musí mi člověk slušně napsat a mít zde nejakou minulost vyzvednutých dobírek i tak se bojím, ale pokud je slušnéj a má uz vyzvedlé dobírky nějaké tak pošlu, nevěřím na 100 procent stejně i tak je to riziko , ale i tak občas ustoupím k dobírce výjimečně. Zatím mám dobrou zkušenost 🙂 , ale radši mám platby předem, objednávka se mi líp chystá 🤗
Zobrazit 1 odpověď
Wanes
Také nabízím dobírku, ale zrovna teď už mě leží 2 objednávky někde v depu nevyzvednuté asi týdnen. Takže jsem naštvaná, určitě nevyzvednou :-( Jeden chtěl dokonce dvoje kalhotky, takže pro mě to znamená ztrátu třech kalhotek.
Terinka
Rada se domluvim pokud nekdo chce na dobirku, kdyz uvidim dobrou spolehlivost 😊 jinak se toho zatim "bojim" 😄 no nevyzvednuti by me dost zklamalo.
DreamyDee
Popravdě ? Na dobírku jsem posílala 4x 2x vyzvednuto a 2x Nevyzvednuto Měla jsem ji dlouho vypnutou , ale občas zapínam , chápu že někdo například nemůže platit kartou / převodem :) nicméně pokud zákazník nemá hodnocení raději neposílám po 50% Neůspěšnosti co jsem zažila , bylo mi kalhotek líto :(
mazlinka19
Také mám dobírku v nabídce 😘
elasiiie
Taky nabízím dobírku!🙋🏻‍♀️💞
Hot Samantha
Ahoj, i u mě můžeš objednat na dobírku 😊 Klidně napiš do chatu a můžeme domluvit nějaké speciální přání 😉
Nellyen
Zdravím, já dobírku nabízím, stačí si už jen objednat. :)
Wettie
Pana Patrikkka se nemusíte bát, dobírku hned natěšeně vyzvedl 😊
Zobrazit 1 odpověď
Čubčinka
Ja mam na dobírku ale bojím se že si to nevyzvednou....a vrátí se mi to ....
Zobrazit 1 odpověď
tanejbajecnejsi
Mám v nabídce i platbu na dobírku ;)
Nestydatka
Dobírku nabízím a nebudu to měnit. Byť mi asi 2 objednávky šly na likvidaci.
Wettie
Platbu dobírkou mám nastavenou už od začátku a doufám, že nikdy nebudu nucena tohoto rozhodnutí litovat :)
Deisy
Ahojky, platbu dobírkou mám. Samozřejmě se mi stalo, že si zákazník zboží nevyzvedl, ale i přesto rušit nebudu 👍😊
Terinka
Ahoj, ja ji nenabizim z duvodu, ze z nevyzvednuteho balicku bych byla akorat nastvana, bohuzel by mi to jedno nebylo, kdyz jsem do toho vlozila svuj cas, penize atd, byla by jen otazka casu kdy by se to stalo a ja bych ji stejne zrusila. Vim, ze tu je hodne spolehlivych zakazniku co dobirky vyzvedavaji a rada bych ji nabizela, ale zatim bohuzel. Ale pokud by mi nekdo napsal predem, videla bych, ze dobirky vyzvedava a je spolehlivy tak bych se rada domluvila. 😊
Brunetty
Hezké ráno, tak já ji nabízím pořád a určitě ji nehodlám rušit. Tak některé kupující mají buď špatnou zkušenost, že nebylo jednou nebo víckrát vyzvednuto a proto jí zrušily a nebo jí kvůli obavám, že přijdou o zboží a vlastě i o penízky ani nenabízí. Bohužel za ty co nevyzvednou to odnáší i ti co by vyzvedli. Ale pokud napíšeš prodávající,kterou jsi si vybral do chatu a ona jí nenabízí věřím, že se domluvíte. Jestli jsi už takto nakupoval víckrát ona se jí tvá spolehlivost ukáže. Tak hodně štěstí....