"otroctví"

Lucia17
Můj profil Moje nabídky
Zdravím 👋 Mám dotaz hlavně na prodávající.
Jaké tu máte zkušenosti s "otroky"? Nemám na mysli jen ty finanční, ale na "otroctví" ve smyslu ponižování atd. Já se zatím nesetkala ani s jedním, který by to myslel vážně. Všechno jen pisálci kteří před zaplacením objednávky "záhadně" zmizeli...
Mě osobně to třeba dost vadí, protože člověk stráví nějaký čas na tom chatu, domlouvá se co a jak a potom vůbec nic. Takže hodina ztracená úplně zbytečně. Mám jen smůlu nebo je nás víc, co mají takové zkušenosti?
Zároveň mě zajímá, jestli jsou tu muži kteří vážně chtějí sloužit?
Předem děkuju za odpovědi :)
3

Samozřejmě. 90 procent "otroků" to tady jen zkouší. Taky bych mohla zveřejnit nějaké nicky, ale nevím, zda bych nebyla proti pravidlům (ač upřímně jakýsi Black list by se fakt hodil... Či blokování IP adresy, ne pouze stávajícího nicku - takhle se ti trollové vrací a dál z nás dělají kosočtverečky).
Každopádně - dá se tady najít i takový otrok, který to myslí vážně. Já aktuálně jednoho takového vychovávám a je šikovný, ale vedla k nalezení jeho docela krkolomná cesta přes všechny kecálky, neplatiče a trolly. To tak prostě je... Anonymita jim dodává sebevědomí a asi i centimetry, tak zkouší, jak si zadarmo vyhonit. Socky, no.

Musíš si vytvořit nějaké nabídky pro otroky. Otrok z té nabídky pozná, jestli si budete sedět nebo ne. Jestli bys ho jako paní přitahovala nebo ne. Nevím, ale řekl bych, že otrok raději přijde k něčemu trochu připravenému, aby už trochu věděl jaká jsi a tak, než aby vše od začátku zjišťoval. Taky by to mělo být věrohodné. Pokud tě to ve skutečnosti moc nezajímá nebo na to ani trochu nejsi, tak to otrok pozná. Nebo se na chvilku přemož a napiš nabídku, která ho zaujme. Klidně buď třeba víc konkrétní. No a pak se uvidí, až tě kontaktuje.

Malá Víla
Treba Subík3 je vylozene troll. Prikladam konverzaci. :D
Subík3 100%
dnes v 17:21
On: Ahoj. Chctel bych vedet jestli mas nejake skusenosti ve vyuzivani chlapu anebo financni otroctvi. Chci profesionalnu dominu u ktere budu brecet. Diky
14:44
Ja: Ahoj, mam.
17:18
On: Ja chci plnit tva prani pis jak si to predstavujes proste ja bych chtel byt chudak a trpet chudak ktery za kazdym kdyz posles uctenku zacaluje a dostat z teho jenom bidu
Ja: Ja vim, co je findom ;)
Ja: Spis, jak si to predstavujes ty. Jestli jako hodinove lekce apod.
17:19
On: Vysmech a ponizeni
17:19
Ja: Dobre, ale v jake forme?
17:20
On: Co navrhujes? Mas pritele?
17:20
Ja: Za prve ti je do toho hovno. Za druhe subove se nevyptavaj. Dalsi konverzace pokracuje, az neco zaplatis a nebudes jen kecat do zpravy. Cau.
17:21
On: Cau 🦧
Uz u toho co navrhujes a mas pritele jsem vedela, ze je to kkt a tudiz neztracela cas. S lidmi, co se o tohle zajimaji se nemusite dohadovat o tom, jestli mate pritele. Oni vedi, kde je hranice a chteji vetsinou skutecne jen ten zazitek tady.
Za druhe vlastne ani nebyl schopny rict, co chce.
Napsat si do jmena Subik a nevedet, jak to ma rad je docela bizar. Ale to chce cvik na rozpoznani tehlech opicaku. :D
Dekuji lidem, kteri to tu mysli vazne. Moc si to s vama uzivam ♡.

Malá Víla
Ja uz teda poznam, kdy nezaplati a hodinu s nima teda netravim. Napisu zaplat a pak uz nekomunikuju. :D
S cim tady mam spis problem je, ze moje ukoly asi nezvladaji, nebo nevim. Ale zaplati a pak uz se neozvou :D. Ale to je ta lepsi verze.

oh.baby88
Mám stejnou zkušenost, strávila jsem s nima hodně času a platby se nedočkala. Nejhorší je, že oni lžou, tvrdí, že zaplatili objednávku atd..