Otrapove

Evilbitch69
Ahoj. Jsem tu nová a nestačím se divit kolik mi chodí lstivých zpráv. Samé blábolení obcházení pravidel kalhotkomatu. Proč i zákazníky nějak neověří. 30 zpráv a ani jedna kvůli objednávce. Copak je toto seznamka? Jako mám dost. 🤣🤭
17

Blondýnečka
Občas nestihnu ani odpovědět a už má dotyčný smazány profil 😀 nevím ,asi se lidi fakt nudí 🙈

Tak dneska je to tu katastrofa. Kdybych tu byla první den, tak sem už nikdy nevlezu. Dnes psali 3 chlapi, kteří kupovat fakt nic neplánují. Jeden chtěl osobní setkání, nabízel 50 a pak 100 tisíc :D. Druhej psal jak to tady je strašný, že chcou všechny holky jen prachy, tak ať mu aspoň já pošlu fotky zadarmo a třetí mi napsal rovnou svůj tel a meil a že mu tam mám poslat nějaký pěkný video :-O.
Přeju novým holkám pevný nervy a jakmile cítíte, že od vás nechtějí nic koupit, tak buďte razantní a ukončete rozhovor (většinou píšou dál a tak je nutná blokace)

Jo mám to samé..většinou zprávy mimo tak jsem se trochu více rozepsala v profilu a je to lepší. Samé osobní setkání, nabídky na
sex, pisálci co tu stejně nic koupit nechtějí a chtějí si jen psát ale dovolím si říci, že od toho tu ženský/slečny nejsou..takový ať chodí na seznamku. Já už rovnou napíší, že pokud se mu ode mě něco líbí ať si z mé nabídky vybere a pokud ne, nejsem tu na dopisování a je to ok :)

Makin
Prostě zkouší, co si můžou dovolit na novou holku... Bohužel je fakt, že do chatu může psát kdokoliv, aniž by před tím musel mít ověřený účet telefonem.

Malá Víla
Denni chleba ;D a ted jeste rozeznavat mezi trollama a tema, co maji fakt originalni fetish