Otázka na prodávající kolegyňky

Peee
Můj profil Moje nabídky
Ahoj holky,
někomu z vás bude možná tahle otázka připadat ujetá, ale musim se zeptat. 😂😂😂 Taky máte někdy tendence celou vaši nabídku komplet smazat a začít znovu?
Nevim jestli je to tim, že jsem za poslední víc jak 2 měsíce mimo provoz nebo mi prostě hráblo, ale chytla mě nějaká "uklízecí" manie a nejradši bych smazala úplně všechny nabídky a frkla je sem znovu. Jediný díky čemu váhám je strach, ze ztráty hodnocení u jednotlivých audií/videí. 😂😂😂
Je tu na tom někdo podobně? 🤔😃
1

snehurka
Take jsem to tak chtěla udělat, ale dat znovu nabídky již predtim nabizene mi přišlo jako blbost. Ne všichni zákazníci si pamatuji, která videa si objednali a aby si je objednali znovu to co už jednou zaplatili by bylo špatně

oh.baby88
Ahoj, já jsem nedávno smazala desítky videií a nechala jen ty TOP, který se mi líbí a začala jsem se zaměřovat hlavně na audia. Byl to pro mě velký krok, bála jsem se toho, ale jsem takhle nakonec víc spokojená. Dělám hlavně to, co mě nejvíc naplňuje a to jsou audia😈
Pokud jsi s nabídkama spokojená, tak bych je nemazala kvůli hodnocení a počtu stažení.

LadyMammy
Ahoj. Hodnocení ti zůstane. Jen nepůjde proklik a ukáže se ,že je nabídka smazána.
Jinak já to tak dělám u sexchatu většinou. Aktualizuju ho tím, že ho smažu - udělám nové fotky, a jinými slovy podobnou nabídku, někdy upravim i cenu.

Bernadette
Mě by se líbilo, když upravím nabídku , aby vyskočila nově a aktualizovala se kupředu 😊 ...jinak úplně vše mazat, to se mi nechce..
Upravuji pouze.

Lady666
Ahoj, mám to úplně stejně, nedávno jsem předělala všechny svoje nabídky.
Občas mě to chytne. 😀