Otázka na prodávající kolegyňky
Petrine
Můj profil Moje nabídky
Ahoj holky,
někomu z vás bude možná tahle otázka připadat ujetá, ale musim se zeptat. 😂😂😂 Taky máte někdy tendence celou vaši nabídku komplet smazat a začít znovu?
Nevim jestli je to tim, že jsem za poslední víc jak 2 měsíce mimo provoz nebo mi prostě hráblo, ale chytla mě nějaká "uklízecí" manie a nejradši bych smazala úplně všechny nabídky a frkla je sem znovu. Jediný díky čemu váhám je strach, ze ztráty hodnocení u jednotlivých audií/videí. 😂😂😂
Je tu na tom někdo podobně? 🤔😃
1
Perverzniandel1
Hezký večer, nemažu spíše predelavam přání zde pro mě opravdu úžasných mužů, kteří mi věří a žádají video, příběh či chat na přání
snehurka
Take jsem to tak chtěla udělat, ale dat znovu nabídky již predtim nabizene mi přišlo jako blbost. Ne všichni zákazníci si pamatuji, která videa si objednali a aby si je objednali znovu to co už jednou zaplatili by bylo špatně
oh.baby88
Ahoj, já jsem nedávno smazala desítky videií a nechala jen ty TOP, který se mi líbí a začala jsem se zaměřovat hlavně na audia. Byl to pro mě velký krok, bála jsem se toho, ale jsem takhle nakonec víc spokojená. Dělám hlavně to, co mě nejvíc naplňuje a to jsou audia😈
Pokud jsi s nabídkama spokojená, tak bych je nemazala kvůli hodnocení a počtu stažení.
LadyMammy
Ahoj. Hodnocení ti zůstane. Jen nepůjde proklik a ukáže se ,že je nabídka smazána.
Jinak já to tak dělám u sexchatu většinou. Aktualizuju ho tím, že ho smažu - udělám nové fotky, a jinými slovy podobnou nabídku, někdy upravim i cenu.
Bernadette
Mě by se líbilo, když upravím nabídku , aby vyskočila nově a aktualizovala se kupředu 😊 ...jinak úplně vše mazat, to se mi nechce..
Upravuji pouze.
Divná_Uta
Ahoj, mám to úplně stejně, nedávno jsem předělala všechny svoje nabídky.
Občas mě to chytne. 😀