Otázka na prodávající

FootLady
Ahoj, holky. Tak mě tak zajímá zda je tu některá z vás, která tu neodhaluje své nahé tělo a zda i s takovým přístupem se tu dá dobře fungovat?
2

Makin
Já jsem tu nahotu nikdy neukazovala. Vždycky jsem patřila spíš mezi menší prodávající, ale i tak zájem byl, takže i tak to funguje. Teď už toho tolik nemám, ale taky to teď dost flákám, takže ani moc nepřidávám moc nabídek - a asi ani nechci přesáhnout počet objednávek a výdělku, abych musela vykazovat, takže už to beru trochu zlehka, ale dřív jsem tu bývala hodně aktivní a objednávky byly.

BlvckCat
není potřeba ukazovat úplnou nahotu aby si si tu vydělala penize🤗

Malá Víla
Urcite da a nektere holky jsou tu i dost uspesne. Je potreba si ale vybudovat znacku, najit si neco sveho, mit hodne nabidek. A nenabizet treba jen jeden druh fetise.

MadamMaci
Neukazuju vůbec žádnou nahotu a dá se to, záleží, co je pro tebe 'dobře fungovat'.

Každá slečna tady má nastaveno co ukáže a co ne.. Záleží jenom na tobě, nedělej nic co ti je nepříjemné, jestli tu chceš být dlouhodobě, tak tě tu musí hlavně bavit. 😉 Já se rozhodla nedělat videa a neukazuji celé nahé tělo, protože by mi to bylo nepříjemné a i tak zákazníky mám a jsou i spokojení. 😉 Udělej si svůj profil tak, jak ty chceš, aby se ti to tady líbilo. Každá prodávající má možnost nastavit si své hranice a určit si co vše tu ukáže. A taky záleží na tom, co tady od toho očekáváš. Ať se ti daří. ❤

Scarl4t
Ahoj. Neukazuji nahotu, ale funguju bez toho. Dá se to, ale je potřeba počítat s tím, že to bude náročnější ☺️

Ahoj, ja zde neukazuji svoji 😸, je treba stat si za svym. A nedat se, ani když přemlouvají!.
Najde se zde spousta chytraku, co ti bude psat: “ale jina ukaze tohle a dokonce i tohle!” “A navic ma levnejsi nabidky!”
Vetsinou je za tou jinou poslu.
Denne odmitnu zhruba ctvrtinu zakazniku, protoze nerozumi slovu “Ne”
S takovymi zkusenost mam, protoze jsem byla v minulosti znasilnena a obdobnym lobotomum poskytovat obsah, nad kterym si udelaji dobre opravdu nechci!
Mnohdy pak skemraji o odpusteni a o to, abychom se domluvili, ze jenom zkouseli.
Obcas jim dam sanci, obcas ne. Podle toho, jak slusne se mnou jednaji.
Verim ale, ze kdyz ma nekdo za hlavni motiv toho, proc to dela penizky, necha se snadno ukecat do cehokoliv.
Jde o to znat SVOJI hodnotu.

Anonymníkráska
Ahoj, řekla bych, že se tu dá takhle fungovat 😁. Není potřeba tu ukazovat vše, když víš, čím jiným můžeš zaujmout 😊.