Opravdu jste reálný prodavajicí?

Sandstorm
Ahoj , přemýšlel jsem nad tím , že jak poznat zda za novým nebo stávajícím profilem ( kde jsou třeba 3 fotky nebo více s obličejem /bez .) Lze poznat , zda je uživatel vážně Slečna ve věku 23let a není to v reálu 50leta Babička . Stejně tak zda třeba pocakane kalhotky tedy sekret je z kundy a není to Chlapská Mrdka :D Třeba kdyby každý uživatel měl svoji fotku s papírkem kde je datum a čas +rok tak je to přece jen lepší .
Kristyna1
Já už teď dala do profilu i úryvek ze své OP která se posílala na kalhotkomat pro ověření. Nejsem fejk. Zajímavé že pánové tak drsné podmínky nemají
Menhit
Při registraci se musí nafotit OP a až po schválení.. můžeme začít prodávat;))
Mooncake
Jsme ověřovány podle OP, a fotíme se se svou přezdívkou a momentálním datem, když zakládáme profil.... 😀 Když km říká, že jsme ověřené prodávající, myslí to naprosto vážně 😀
Malá Víla
Jestli nepoznáš rozdíl mezi sekretem a semenem, tak máš asi těch problémů víc. :D A jinak se ověřujeme podle občanky ;)
Zobrazit 1 odpověď
Nadržená68
Tak teď jsem se urazila, je mi 50+ a babička tedy nejsem, ani tělem, ani duší. Myšleno v dobrém.
NataliaV
Já tu mám fotku svého obličeje a jsem mladá, to se na tělu pozná si myslím :D
DreamyDee
Musíš správně vybírat 😝😝
Wanes
Přemýšlím jak ověřovat zda jsou slečny panny :-D
Čarlí
... hmmm, u některých „slečen” je jasně poznat, že jejich fota na profilu jsou posbíraný různě z internetu ... vybírají štíhlý, rajcovní fotky a poštou přijdou „řádský bombarďáky„ :-))) (Občas kouknu na konkurenci ...) :-) Někdy je KM odhalí a vyřadí, za chvíli jsou ale opět pod jiným jménem... :-) Nikdy nežaluju, ale se „slečnou” končím ... jinak ale u mě spokojenost s KM! :-)
Zobrazit 2 odpovědi
Leia Organa
Tak věk může být zavádějící. Mně je 30, ale v reálu mi typují daleko méně. Občas chtějí i občanku. Ale máš pravdu, že jsem viděla fotky, kde slečna uvádí, že je 18 panna a má na břiše od pupíku těhotenskou tmavou čáru. Navíc v pozadí dětskou postýlku.🤭 Např u mě je jasné, že nekecám. Kdo zná fotky a videa, tak uvidí jizvu po císařském řezu. A i kdyby ne, proč mlžit. Rozdíl mezi mrdkou a sťávičkou každý snad pozná. K fake fotkám. Když se zapojí selský rozum nebo i Google vyhledávání, je jasné co je a není pravé. Pokud má slečna i více fotek videí, jde naprosto jistě poznat, zda je to ona. U mě třeba velké pihy na břiše. Ale jinak vzhled těla, nohou, rukou. Kdo chce pozná, kdo nechce uvěří fikci. Jsme snad všichni dospělí a umíme se rozhodnout sami...
Zobrazit 1 odpověď
Mirek (admin)
Děkujeme všem za příspěvky. Kontroly a ověřování probíhají několika způsoby. 1. Ověření dle neveřejné fotky Na této fotce musí slečna držet papír se svým nickem a dnešním datem. Zde jsme ji jisti, že jsou fotky opravdové. 2. Profilové fotky V momentě ověření se díváme i na ně. Pokud si je pak slečna změní, může si tam dát, co chce. V tento moment přichází kontrola vás, uživatelů. Denně nám nahlašujete desítky profilů. My je pak ručně prohlédneme a spoustu z nich banujeme. Jelikož toho ale začíná být hodně, připravujeme právě automatickou kontrolu všech profilových fotek. Detaily Vám s dovolením říkat nebudeme - nechceme dávat návod, jak ochranu obcházet. 3. Fotky nabídek Nabídky jsou složitější v tom, že dnes slečny používají spoustu "ilustrativních fotek". Tam by automat vyhodnotil hodně z nich jako "zkopírovaných". Aktuálně připravujeme nová pravidla, jak mají fotky obecně vypadat. Detailní návod, co na Kalhotkomatu chceme a co nechceme a proč. Až je zveřejníme, dáme slečnám dostatečnou dobu na nápravu / opravu / vylepšení.
Zobrazit 7 odpovědí
GingerBitch
Pokud se Ti nějaká prodávající “nezdá”, nic od ní neber.. nevím co víc poradit 🙈😁😁 každý profil tady je ověřený :)
Zobrazit 1 odpověď
mazlinka19
Něco už zaznělo níže. Pak by se to dalo poznat při koupi fotek. Nikdo nemá stejný přirození - je to jako otisk. Okolí taky nejde udělat stejně pokud si to někdo neupravuje v photoshopu atd. No, snad ti při objednání přijde to co si přeješ 😁
stepz
Google chrome pro pc ma jednu takovou kouzelnou vlastnost ze dokaze vyhledat daný rozkliknuty foto nebo obrazek tady - po celem internetu kde se vyskytuje jeste, to se pak nestacim divit kde vsude foto je :) Takovych indicii je vic ;)
stepz
Ano souhlasim, takoveto overeni a mit na profilu pro kupujici. Je tu spousta divokych profilu ruzne posbirane fotky po internetu. Verim i ze tu jsou i zensky ale proste se schovavaji za cizi fotky. + i to co zminujes.
Nellyen
Přesně jak píšeš. Každá z nás při registraci musí zadat foto s přezdívkou a datem, jinak by profil nebyl schválen. Věrohodnost vyhodnocuje sám KM, ale pouze v soukromí. Vždy se to asi dá nějak obejít, ale dost o tom pochybuji. A jinak, myslím, že je jasně poznat zda-li je na kalhotkách semeno nebo poševní sekret.