Oceňme naše partnery!

Ciburga
Ahoj holky, ženy, kluci, pánové a všichni ostatní!
Nevím, jestli to bude mít úspěch, ale chtěla bych začít vlákno o tom, jak nám v tom tady pomáhají naší partneři a jak jsou boží. Z fóra vím, že zdaleka nejsem jediná, koho v tom, aby byla na Kalhotkomatu, podporuje její partner. V recenzích se většinou kupující soustředí na nás, tak aspoň my ať je můžeme ocenit.
Mně můj přítel například pomáhá točit videa, občas dokonce účinkuje. Téměř všechny videa na přání, několik postříkaných objednávek, úplně všechny fotky a videa z nošení, všechno je to jeho zásluha! A už to, že mě podporuje v tomhle mém koníčku mi přijde úžasné ❤️❤️.
Jak to máte vy? Pochlubte se svými muži!!
7

Muj pritel to respektuje a podporuje me v tom, za coz jsem mu moc vdecna. 🥰 Na zacatku naseho vztahu jsem si naopak myslela, ze tu pomalu skoncim a jemu to ani nereknu, nevedela jsem jak bude reagovat, bylo tezky plnit tajne objednavky. 😁 Nakonec jsem mu to prozradila a vzal to v pohode. Obcas mi pomaha s objednavkama, obcas natocime video. Ale nektere sluzby jako sexchat, hodnoceni, nektera videa na prani atd co by zasahovalo do naseho vztahu tak nedelam, uz jen z myho pocitu a respektu. Casto se ho ptam jestli mu neco vadi, kdyz fotim nebo neco tocim, kdyby ano tak bych to tu omezila, kdyby to bylo vazny tak i konec tady. To ale doufam nenastane. ❤

Scarl4t
Můj přítel ví, že něco takového dělám a nevadí mu to. Co se týče fotek, kdysi mě i fotil/točil, ale teďka už ne. Během našich společných chvilek zde nedělám objednávky (máme vztah na dálku už 5 rokem, takže asi chápete, že když jsme spolu, chceme si ten čas užít 😂).
Nicméně já mám radši, když se fotím/točím sama, hlavně když není partner u mě, jsem více produktivní a kreativní😋 ale mám pravidlo, že pokud by mu to vadilo a chtěl by, abych přestala, okamžitě končím. Vztah > khmt.
Jak psal někdo níž, taky i já svého partnera do tohoto nechci zatahovat, proto si vše řeším sama ☺️

angelosadevil
Ví o tom. Vymysli napady, ktery ale nechci zrealizovat :D
Co konkretne jsem uz zrealizovala mu nerikam, ale videa ktery planuju sama neudelam,takze v nekterych pripadech bude soucasti

PrsaticeE
Moje máma a můj plnoletý syn o tom ví, co dělám, máma to taky chtěla dělat a prodala několik svých věcí ( na jinym webu), děláme to už mnoho let, syn mi tisknul štítky, takže viděl kalhotkomat.

Redpoison
Mě partner tiskne štítky, občas pomůže s videem ,nebo fotkami.

Modrovláska
Ahojky, no vzhledem k tomu, že můj přítel se v této branži pohybuje normálně, tak je rád, že mi nemusí pomáhat i doma😃
A ted vážně, ráda se fotím i točím sama, baví mě to moc, on mi třebas poradí s technickou stránkou, ale řekl mi, že je fajn, když je vidět, že jsem to dělala a vymyslela sama. Že to ocení více i jako případný zákazník, že jsem si s tím dala tu práci i když třebas finální výsledek nebude tak profesionální jako kdyby mne točil/fotil někdo jiný...
A navíc já se prostě stydím, ano, před ním se stydím...😊
Jinak jsem ráda, že jsme spolu, podporuje a fandí mi.

Cruella
Tak v tomto se, bohužel, nemůžu přidat. Partner to toleruje. Resp. musí. Ale jinak se neúčastní.