Obličej

David79
Ahoj ,
Tak přemýšlím nad ženami , které tu nabízejí videa a podobně s obličejem. Na jednu stranu je obdivuji , na druhou si říkám , jestli jim nevadí , když je někdo pozná ? Jak to máte vy? A dámy , které jste tu s obličejem , stalo se že vás někdo poznal z vašich známých ?
3

Původně jsem obličej ukazovat nechtěla, ale s ohledem na množství tetování je to stejně asi jedno a do budoucna už cenzurovat nebudu. Čekám na 3 fotosety a budou úplně top, tam kdybych měla mazat obličej i s tetováním, tak sem nahrávám jen kostičky 🤣 pár lidí už mě poznalo, žádný drama se neodehrálo, tak asi dobrý 😊

Peee
Ahoj, ano, týpek mě poznal. A ne, nevadí mi to. 🙂 Mý nejbližší o tom ví a podporují mě.

KetrinF
Já se hlasím. V jednom videjku mám kuřbu a ještě si ten obličej nechám zcákat

Scarl4t
Poznal mě né jeden zákazník, ale třeba jeden se posledně přišel zeptat, jestli to jsem já a akorát mi řekl, že má rád moji tvorbu a jestli by jsme si nemohli chvilku pokecat (asi 10 minut jsme kecali, pak jsem musela letět), úplně normální kluk,normální pokec. S tím obličejem musíš počítat, že tě někdo pozná, kór když si dost kontroverzní/viditelný na první pohled 🤭😂 ale já mám tu výhodu, že nahotu nedělám hah 😋
A pár dní zpátky mě poznala i prodávající, to jsem se dozvěděla zrovna včera 😂

Vdolka
Takhle se mi ještě nikdo neozval, že mne poznal, ale někteří mí známí o mně ví, fandí a sledují můj profil 🤭😍😎