oblíbenost

dvě kočičky
Ahoj, chtěla jsem se optat, co u vás zákazníci nejvíce nakupují?:) A co jste naopak ještě neprodaly? Daly byste nějaké tipy pro nováčky?:>
Petrine
U mě asi nejvíce audia, videa a zážitkové balíčky pro subíky. 😁
TlustaPrinceznicka
Ahoj, u mě vede myslím chat, ten mě velmi baví provozovat, pak hned následují videa. Fyzické zboží je u mně objednáváno jen okrajově. 😊
KjutLoli
Ahooj, u mňa najčastejšie kupujú fotky a videá, potom kalhotky a ako posledne asi ponožky 😊 a ešte samozrejme chat je dosť obľúbený 😊
Colette
Prodám vše ! 😀 Nejvíce kalhotky,videa,ponožky :)
Malá Víla
Kalhotky a pak ruzne online sluzby. :)
oh.baby88
Největší zájem o chat a videa👄
Bernadette
U mě v kalhotky a videa,fotky výjimečně podprsenka + ponožky do nějakého setu ke kalhotkám nebo silonky 🙂 Tipy, dej do nabídky vše co můžeš a chceš 👌 všechny kategorie 👌 ja prodala od všeho něco co mám v nabídce
Zobrazit 3 odpovědi
DreamyDee
Nejvíce jdou ponožky a kalhotky ,,, nejméně podprsenky atd. 😇
Zobrazit 1 odpověď
Brunetty
Hezký večer, tak konkrétně u mě kalhotky. Tady jsem ještě nikdy neprodala žádné video. Nemám ho v nabídce a ani ho neplánuji že bych ho někdy přidala. Peníze za něj by mě šťastnější neudělaly :). Video ....nejsem rohlík v obchodě, který si může koupit každý:). A jinak tip na prodej no od každého asi něco aby se uspokojila co největší část zákazníků.
sunny
Já zase tuším už 5 podprsenek a kalhotky s ponožkami mám tak zarovno 💋
Lištička3
Nejmenší zájem je dle mě o podprsenky 😁
Zobrazit 2 odpovědi
Victoria Rose
O pleteny ponožky není zájem a nejvíc jsem prodala kalhotek, podprsenku jen jednu a ponožky taky žádné 😂