Objednávka od smazaného zákazníka

The Lion Queen
Zdravím, dnes v noci kolem půl 2 mi přistála nová objednávka na kalhotky. Ráno jsem ji chtěla zpracovat a nejdříve napsat zákazníkovi, ale smazal profil - kalhotky by měly odejít na dobírku, jak se takovéto problémy řeší? Není asi ideální poslat zboží zvlášť když nevím jak by to dopadlo a jestli to není jen nějaká blbost a ztráta času. Má někdo podobnou zkušenost? Psala jsem na KM mail, ale bůhví jestli se mi přes víkend dostane odpovědi a aby mi třeba potom nespadla důvěryhodnost zbytečně 😁
Viol.ka
Už je to starší téma, ale jak to všechno dopadlo? Mám zítra poslat tři balíčky pro jednoho zákazníka, ale přes noc ho KM smazal pro porušení pravidel. Má vše na dobírku, kterou jsem otevírala jen pro něj, takže i když jsou to vyšší částky, nikdy jsem se nebála. Ale dostane takhle oznámení, že přišel balíček? Na podporu jsem psala, ale říkala jsem si, že někdo bude mít třeba podobnou zkušenost.
Zobrazit 6 odpovědí
The Lion Queen
Děkuji všem za pomoc 🙂
Bernadette
To nevim se mi nestalo . Dobře, že jsi napsala adminům :) Řeknou ti co a jak a asi bych to do té doby neodesílala ;) a změnila datum odeslání na déééle , než ti Admini napíííší :)