obálky, papírnictví

Lily25
Ahoj slečny/paní prodávající, také Vás teď iritují zavřená papírnictví? :D Došly mi obálky- vždy kupuji takové ty s bublinkovou výstelkou různých velikostí, zhruba na dva týdny dopředu, také má izolepa už tu s námi dlouho nebude... A celkem si zoufám a přemýšlím o nějaké objednávce balících potřeb z internetu. Dnes jsem musela posílat balíčky v normální obálce a "přetvořené" dárkové taštičce s omluvou zákazníkům. Co vy, máte doma velké zásoby? Nebo je někdo v situaci jako já? Celkem mi záleží na tom, aby měly balíčky ode mě nějakou úroveň, i když nejsou dárkové.. no snad brzo otevřou. Zrovna papírnictví mi přijde důležité například jako drogerie- obzvlášť při této práci. Lily
Victoria
U nás mají nově k prodeji na pobočce Zásilkovny, ale to je asi jak kde, jinak taky nakupuji na poště 😊
Lily25
Fakt moc díky za tip na ty top obaly, uplne koukam na ty super ceny obalek a kosik se plni :D
PrincessXL
Já už jedině objednávky z internetu 😉 Posledně mi kurýr předával takovou zásilku, že jsem se pomalu nevešla ani do dveří 😆 A rozhodně zásoby dopředu. Radši schovat do skříně, než balit do Tesco tašky 🙈😅
Zobrazit 1 odpověď
Makin
Dá se objednat, jinak obálky se dají taky koupit na poště, ta je normálně otevřená. A spousta věcí se dá taky sehnat v drogérce.....
Deisy
Já už jinak než přes internet ani nenakupuji a když už dělám objednavku, tak ve velkém kvůli dopravě 😄👌
Malá Víla
Ahoj, ja mam asi vyhodu. Ja mam vsechny potreby volne dostupne v praci. :D bublinkove obalky neposilam. Posilam v krabickach od jinych produktu a vse balim jednotnym bilym papirem. Jinak papiry, izolepy, zip sacky....vseho mam dost. :D krome kalhotek, tech dost nemam :( :D
Zobrazit 1 odpověď
Blondýnečka
Krabice si beru z obchodu - třeba v globusu u nás , měli krabice z vánočních ozdob , takže super velikost, zeptala jsem se prodavačky jestli nemají menší kartonové krabice a krabičky , zavedla mě do skladu a mohla jsem si vybrat . Bublinkové obálky občas kupuji na poště, nebo jak píše Bernadette z top obaly 👍 mají tam super cenu i za zip sáčky
Zobrazit 1 odpověď
Bernadette
https://www.top-obaly.cz/?gclid=EAIaIQobChMIzJ-azpXV7wIVA5eyCh3iuQGbEAAYASAAEgLQD_D_BwE Já se zásobuji a doporučuji 👍 všechny velikosti do papírnictví, ani nechodim 😉
Zobrazit 3 odpovědi
Baculka1979
Všechno se dá objednat online :D
Zobrazit 2 odpovědi