Nové kalhotky

Fetiš 666
Ahoj, chtěl bych slečně poslat nové kalhotky aby mi je obnosila. Poradí prosím někdo jak to udělat v rámci KM pravidel?
Janac
Na předem určenou zasilkovnu zákazník pošle balík se svým jménem a předa kod 😉
GingerBitch
Dělala jsem to stejně jako snehurka. :) zákazník sám objednal, dal se jako příjemce.. a pak jen poslal kód :)
Fetiš 666
Vsem díky, smysl to dává 😊
Zobrazit 1 odpověď
snehurka
Na tuto možnost jsem se km ptala, tady je odpověď - ... doporučujeme Vám se domluvit přímo se zákazníkem na postupu dle návodu níže, který je zřejmě jedinou cestou, jak dodržet podmínky zajištění osobní anonymity našeho webu. Berte to prosím přísně na zřetel. 1. Sdělíte zákazníkovi, do jaké pobočky Zásilkovny Vám věc objedná. 2. Zákazník provede na vlastní náklady objednávku přes Zásilkovnu a jako příjemce uvede sám sebe. 3. Zákazník obdrží vyzvedávací kódy na mobil či mail. 4. Přes náš chat Vám zákazník sdělí uvedené kódy pro vyzednutí. 5. Balík vyzvednete.
Zobrazit 2 odpovědi
Modrovláska
Ahojky, napadá mě jedině nechat je třeba v úschovně zavazadel, poslat PIN a dotyčná si je během 24h vyzvedne.👍 To se dá ale jenom ve větších městech. ANEBO pošli slečně v chatu online odkaz na uvedené kalhotky, ona si je zakoupí, onosí a pošle. (Takto jsem to udělala s teniskama, na které mi dotyčný poslal odkaz) Jinak bohužel v rámci pravidel nelze nic jiného asi vymyslet.
Zobrazit 3 odpovědi