Nová zkušenost

Monči_čák
Ahoj všem :) Chtěl bych se podělit o jednu ze svých nových zkušeností zde na KM. Samozřejmě každý zde vyzkoušel vůní i chuť hezky onošených kalhotek. Každý už asi i slyšel o menstruačních houbách. Mě a jednu prodejkyni napadlo vyzkoušet tuhle super savou vlastnost těchto houbiček. Nakonec jsem se domluvil s dvěma úžasnými prodejkyněmi a výsledek byl fenomenální a úžasný. Houbička splnila očekávání a nasála do sebe mnoho sladké šťávičky. Houbičky prodávají ve třech velikostech. Takže další výhoda :) Jen bych chtěl varovat i když jsou zcela z přírodního materiálu jsou i některé , které mají svoje aroma , které mohou výslednou vůni a chuť trochu zkreslit. A samozřejmě musím tady těmto prodejkyním poděkovat za úžasný a milý přístup. V neposlední řadě pochválit jejích úžasnou vůni a chuť jejích sladkých kundiček. Děkuji vám holky
❤️Anastazia❤️ a
❤️Debora❤️
3

Vdolka
Tohle není žádný převrat nebo novinka 🤭, před rokem mi tohle doporučil jeden zákazník, už takhle nakupoval a je to chytré 👍. Snad se další nechaji inspirovat. A vy jste si to užili 😎🐇💕

LadyMammy
Přesně tohle už jsem se svou Sissy prováděla před rokem. Je to skvělý nápad, tak jak říkáš.
Sleduji tě na fóru a vidím, že si to tady maximálně užíváš. Tak by to mělo být. Přeju spoustu dalších skvělých nákupu a zážitků 💋