Nereagující prodávající

StojanJakotyč
Holky proč tu vlastně ste?? Napíšu do poptávek chatu... spousta mi odpovíte: napiš mi. Já to udělám a vy nic? Nechápu vás. Jděte do háje s takovým přístupem. Budu konkrétní: Nejhorší prodávající: Lenny13, Jenny sexy smraďoška, Růžová květinka, Barisima, It is Jova, Plnoleta18, Lottie, Pusinka2003. Naopak ty z nejlepších: Subinka.44, Scarl4t a úplně TOP MonyNylonFeet. Od té byste se mohli učit, jak komunikovat a jak vypadá opravdový zájem! Čus
Mooncake
Jako většina z nás má na práci i jiné věci. Neznám slečny, tak nemůžu soudit, ale měla jsem zkušenosti s kupujícími, kteří nereagovali několik dní, ačkoli jsme se domlouvali na nabídce. Tohle je těžké, záleží, co po nich chceš a jak k tomu přistupuješ, já neodpovídám, když je se mnou jednáno jak s kusem hadru. A ten začátek mi přijde dost nefér, ačkoli jsi byl konkrétní ke konci Většina z nás se opravdu snaží.
Malá_Zlobiva
Také všem odpovídám 😇 ale jakmile jde o výkaly tak nezájem slušně odpovím a končím . Ale ja mam přesný opak . Odepíšu oni zobrazí a nic
MissLily
Tohle je hodně o lidech. Odpovídám na vše, i na to tupé Ahoj. Čtěte ty popisky hlavně, nesepisujeme to pro prdel králíkům 😃 oběma stranám to dokáže ušetřit čas 🙏🏽
Krvavá Marry
Tak zase záleží, co po slečnách chceš. Psal mi týpek, co chtěl fotky jak mě líže pes. Takový letí rovnou do bloku. Osobně odpovídám všem a na vše, ale jako pár komentujících mám tedy také spíše opačný problém 😁 Pisálkové a nereagující kupující 😁
Zobrazit 1 odpověď
Vdolka
Já mám jiný problém - nereagující kupující...😂😂😂 Asi už bude navždy uzamčena, cubka jedna!
Amélia
Taktéž zkušenost s tebou nemám. Nicmene odpovídám vždy když tu jsem a narovinu. Buď to chci udělat nebo ne. Pokud se ke mě nechová někdo slušně tak nemám zájem s někým takovým spolupracovat :)
angelosadevil
Odpovídám vždy včas a jednám slušně. Bez omáček a další přetvářky. Pokud se někdo chovat neumí ani po slušném odmítnutí, ukážu mu, jak umím být toxická
lilliishere
Mně jsi taky ještě nenapsal😉
Phoebe
Je to čím dál častější, zákazníci se vždy diví, že jsem milá a odepisuji.. mě to přijde teda normální, ale očividně to holky fakt dělají 👀
Zobrazit 2 odpovědi
xyl73
Já mám zkušenost, že když něco chceš, je nejlepší se obrátit na hvězdy co mají stovky hodnocení. Úplně asi nejhorší jsou nově začínající. Ty mají představu, že za měsíc budou mít 20tisíc na účtu. Něco si napíší na profil co není vůbec pravda. Jednou se ozvou a tím to končí. A většina holek nemá čas, nejvíc ty s těmi pěti hodnoceními co dostali před půl rokem :)
Mistirous
Mam podobny zkusenosti s prodavajicimi. Nejhorsi kdyz se potom odmlci, vrchol neslusnosti :D A to sem zlaticko, na vsechny vydycky milej
Zobrazit 6 odpovědí
Kisuliy
A mě si třeba nepsal :/
Jossefine
Me jsi nepsal😜😜😜
Venis
Ahojky napiš a budeš spokojený ❤️
Zobrazit 5 odpovědí
PrsaticeE
Mně chodí často vzkazy jen: Ahoj. Kolikrát na to nemám nervy a čas se neustále vyptávat, proč mi píše, co potřebuje. Nechápu, proč nenapisou hned jasně co chtějí. Ale napíšou ahoj, já se ptám: co potřebuješ, oni: jak se máš, já se opět ptám, chceš něco koupit, oni:nějaký fetiš, ptám se jaký, oni: kalhotky nebo silonky, já se ptám jaké...... Takto se vyptavám 2 dny-tyden.... Když už se propracuji k tomu, jaký kus fetiše, tak napíšou, že si to chtějí ze mě sundat , což vědí že není možné.😩
Zobrazit 1 odpověď
Cruella
Na druhou stranu je to i se zákazníky. Napíší, člověk odepíše ihned, jak se přihlásí, ale je to třeba pár hodin - taky tu nesedíme 24/7, a už neodepíšete. Nebo je nějaká domluva, člověk vytvoří objednávku, a zničehonic zase konec komunikace. Nejlépe i žádost o chat, vše se domlouvá a probíhá během toho už nějaká lechtivá konverzace a výměna fotek "na rozjezd" a při řešení nabídky, konec. Ztráta našeho času třeba ve 2 v noci. 🤷🏻‍♀️
Zobrazit 10 odpovědí
Kaczulienka
Tak třeba k tomu slečny měly důvod. Mně samotné se občas stane, že mi někdo napíše, já si to ve spěchu přečtu, ale už nestihnu odepsat a řeknu si, že to udělám za chvíli ale zapomenu a nemusím odpovídat celý den protože holt hlava děravá a jiné povinnosti
Dejvl
Mam s touto slečnou Lenny13 podobnou zkušenost. Na můj požadavek odpověděla cca po měsíci a pak byla ještě naštvaná, že jsem si dovolil odmítnout.
Zobrazit 7 odpovědí
Lenny13
Děláš si legraci?! Zakoupil sis objednavku a reagovala jsem. Do druheho dne koupila cos požadoval.??!!!
Zobrazit 4 odpovědi
ParisLove
Spíš si měl vždycky s výběrem smůlu ☺️ Já odpovídám slušně každému zákazníkovi i pokud chce něco co nedělám, vždy se zákazníkovi snažím vyjít časově vstříc a ráda si s nimi píšu i jen tak 😘👍 ..... Záleží spíš na výběru 👍 .....Tak samo jsou zde zákazníci s kterými se i kamaradím a píšu o běžných věcech, srandujeme atd. a pak jsou tu tací, kteří by zasloužili lopatou po hlavě 🤣🤣🤣
StojanJakotyč
Tak další "skvělá" zkušenost... Před dvěma dny jsem chtěl sexchat po slečně Lenny13. Zaplatil jsem objednávku po jejím potvrzení. Dva dny byla neaktivní. Dnes se mi ozvala ve 20:00, že už může. Já jí za 5 minut odepsal že tedy jo. Od ty doby je opět neaktivní. Pozaduju od KM navrácení peněz za objednávku. Na tohle opravdu nemám čas ani náladu.
Zobrazit 3 odpovědi
Něžná Michelle
Také vždy všem slušně odpovím, i když zákazník poptává něco co nedělám.. Asi jsi měl vážně smolika.. Ale jak píšeš jsou tu i spolehlivé slečny...😘 To samé platí i naopak.. Jsou tu zákazníci, kteří jsou miláčci, že bych si je i domů vzala..🤭 A naopak.. někteří umí být dost vyčuraní a nejlépe tu mít vše zdarma. A nebo mají milion otázek a když přijde na placení, tak přestanou reagovat.. Asi je to o tom na koho zrovna narazíš..😘
Bernadette
Čus 👍