NEpisálci - aneb když i platící se neumí chovat

Malej Démonek
Předem upozorňuji že toto téma bude delší a budu ráda i za vaše zkušenosti!
No, jak začít. Je toho spousty co říci ale nechci zajíždet uplně do detailů. Klasicky mi napsal zákazník, od který si u mne již v minulosti zakoupil videjka na přání a vše proběhlo v pořádku. Jméno prozatím asi nezvěřejním, to se ještě rozmyslím jelikož zákazník nemálo vyhrožuje, ale to je až v jiné části. No, pokračovalo to tak že jsme se domluvili na tom že se mu opravdu líbí má kundička, a tak si zaplatil týden se mnou za 2000kč. Psala jsem si s ním každý den, a posílala mu několik videí které si řekl a do toho fotky. Vše opět proběhlo v pořádku ( Upozorňuji že těch videí a fotek opravdu nebylo málo) Jelikož mi byl docela sympatický tak jsem si s ním psala i po týdnu bez placení, poměrně dlouhou dobu a zeptala jsem se ho jestli by mi náhodou před vánoci neposlal něco na dárečky, že bych si za něco koupila krásné prádélko atd. Souhlasil a já mu řekla že mu na vánoce pošlu dáreček. Tady už se to ale začíná zhoršovat, stalo se mi že jsem mu pár hodin ve škole nemohla odepsat protože jsme psali test nebo o hodině vůbec mobilní telefon nemohu využít a hle! Už měl veliký problém, začal mi nadávat že jsem mu naslibovala x věcí a co všechno jsem.. no raději nekomentuji. Teď když se podívám do minulosti nechápu že jsem si ho už v tu dobu neblokla. Já jsem byla v klidu a naopak jsem to chtěla řešit klidně. Nakonec se mi za své chování omluvil. Jednoho dne co jsme si psali, jsem mu napsala že už tu tolika nebudu protože jsem si našla brigádu, načež on po mne opět totálně vyjel co si o sobě vůbec myslím atd. Opět se mi po tom všem omluvil že ho to mrzí. Už tam jsem si říkala že to už nemá cenu, jenže zas! Zas začal s tím že jsem mu třeba v tu hodinu nenapsala a neposlala mu žádné videjko nebo že videjka jsou moc krátká. Začal mi vyhrožovat s tím, že mě nahlásí a nechá zabanovat, i když neměl důvod, ale i tak jsem nechtěla mít žádné problémy. Zas se mi omluvil. Udělala jsem mu složku na videjka jako dárek k vánocům a postupně je tam dala, ALE! Začal mi psát a navádět mně k tomu že se mnou chce osobní schůzku a poslal mi svůj telefonní kontak, byl zabanován. Myslela jsem že permanentně ale teď se mi po týdnu ozval a jsou to zas boje. Začal mi vyhrožovat, nadávat, vysmívat se mi ( Ano mohla jsem si ho bloknout ale já jsem tvrdá hlava a prostě se bránit musím, což uznávám je má velká chyba) Začal mi psát že mi přeje co nejméně objednávek a že již nenajdu lepšího jako je on, že už si nikdy tak nevidělám a že vůbec nemám žádné prodeje že na skoro všech videí mám 0 zakoupení (Pouze 2 videa ze 17 nemají ani jedno zakoupení, ostatní mají kolem 5-12) Dále začal namítat ať si dávám pozor na podvodníky a hned na to mi přišla 1* recenze za něco co nebyla ani má chyba. Nemusí to mít spojitost ale bylo to divné. Dále si mne zablokoval, já mu proto nechala vrátit peníze za 2 nabídky které čekaly na vyřízení. Odblokoval si mne a napsal mi že chtěl vyzkoušet zda si vůbec všimnu že mne má v bloku a že si myslí že po něm stále toužím. Trošku jsem to nechápala :D Když jsem ho obeznámila o tom že mu za nabídky budou vráceny peníze napsal: "Chceš tedy válku?" Opět mi začal vyhrožovat s tím že jen ať si počkám, že ho to mrzí ale že to musí udělat (stále nevím co) atd. Musím říct, jako studentka psychologie že Pán je tedy poměrně manipulativní. Na žádost mohu poslat jeho jméno tady do komentářů, ale zatím to nechci riskovat jestli by z toho nebyl nějaký problém protože je to poměrně rozsáhlé. Ještě ke konci po celou dobu i když si za to neplatil jsem mu posílala videjka i fotky kolik jich bylo přesně nevím, když se mi bude chtít tak dohledám a popřípadě dodám sem do diskuze.
Ke konci děkuji všem co to dočetli a budu ráda za to když mi napíšete Vaše zkušenosti.
5

Me jen prekvapuje, ze takove chovani KM vlastne vubec neresi (jo ok, profil zablokuje, ale za 2 minuty je clovek schopny si vytvorit novy) na nejake vetsi urovni. I to s tim vyhrozovanim o vyvrazdeni rodiny, co tady jedna prodejkyne zazila.... Tak snad ma KM vuci nam, jakozto prodejkynim a on jako provozovatel webu, nejakou zodpovednost, ne?
Kdyz da zakaznik reklamaci a neni spokojeny, admini jedou bomby aby vse bylo vyreseno ... A kdyz jde o vyhrozovani co jsem zminila nahore, tak nic? Frajer dostane tyden ban, admini si udelaj fajecku za splneny ukol a hotovo? Sorrac, ale tohle uz je vylozene na TO. Chapu ze zakaznik webu vydelava a "nas zakaznik - nas pan", ale nebyt nas, prodejkyn, tak se cely KM team muze jit klouzat a presunout se k jinym projektům 👌.

Anastazia
Tak to je síla, čeho jsou tu někteří schopní.. jak píše většina holek, zablokovat a nahlásit za šikanu. Na nic už neodepisovat, řešila bych jeho chování pouze s admini.

Bernadette
Doufám, že byl nahlašenej od všech holek .
Loser ! Mě nikdy nepsal .

Pripomina mi to meho psycho byvaleho :D jen s tebou tezce manipuluje..Prestan si s nim psat, zablokuj ho a zadnej kontakt s nim uz, tohle nikam nevede, akorat si pak z toho spatna. Nenech sebou takhle orat, u nikoho. Jeste kdyz to nema zaplaceny, tak ty si prece urcis kdy mu odepises a kdy ne, kdyz nemas cas tak je to tvoje vec, pokud to nema zaplaceny a delas to z tvoji dobry vule. Tenhle najde vzdycky neco s cim ti bude vyhrozovat, protoze vidi, ze se nechas ovlivnit. Achjo jeste ze tohle nemusim resit s nikym.

Co na to rict, nekteri to tady berou vic osobne, nez je zdravo. Ignor, zrusit objednavky, blok, nahlasit za sikanu a nazdar, vic bych ho neresila. Kdyz je to psychicky labilni clovek, normalni logika, padne argumenty a slusna domluva na nej fungovat nebude. Nemusis mit vůbec spatne svedomi ze mu treba neco dluzis. Mela jsem uz taky zkusenost ze si to zakaznik vse vzal az moc osobne, az se mi dostalo i osocovani a pristup typu "jsi muj majetek". Nasrat, nazdar a satecek 👋🖕.

Terinka009
Tak prosim zverejni to jmeno, kdyz to neni on na tom hodnoceni. Napada me jeden co ma pres 200 objednavek a choval se jako k**ot a to jsem s nim nic neuzavrela.

LadyMammy
Snaží se s tebou jen manipulovat. Zablokuj ho. Vyser se na tvrdou hlavu. Normálně blokace a čau 👊

Redpoison
Tak tohle je dost drsný.Myslim,že bys měla zmínit jeho jméno,aby si na něj daly ostatní pozor.
Mě se v létě stala taky jedna nepříjemná zkušenost,kdy jeden zákazník napřed byl v pohodě a pak se začal chovat jak idiot,tak jsem ho blokla a jeho objednávky stornovala,pět minut na to mi psal z jiného účtu,že mě zabije a celou moji rodinu ... A admini ho blokli jen na pár dni

Terinka009
Jmeno asi vidime podle hodnoceni. Vubec bych se s nim neparala. Nahlasit a nechat zablokovat od Adminu, hodit ho do bloku, uzavrit veskere obchody. S takovym blbeckem bych dale nespolupracovala a rozhodne se nenechala vydirat, ponizovat. Nahlas ho a zablokuj.