"Neodešlu nic, co nevoní mně"

Sexyholka
Ahoj všem prodávajícím :-) často tu u žen čtu v úvodním popisku, že neodešlete nic, s čím nejste samy spokojené, častěji větu "neodešlu nic, co by nevonělo mně". Tak se chci fakt ze zvědavosti upřímně zeptat, jak to děláte, když doopravdy vyhodnotíte, že si zákazník zaslouží víc :) posunete termín odeslání? Napíšete zákazníkovi? Já zatím za sebou nemám tolik objednávek, ale faktem je, že jsem odeslala podrsenku nošenou pouze 1 den (přání zákazníka) a byla jsem v rozpacích, protože mi přijde, že až to rozbalí, těžko pozná rozdíl od nově koupené a mnou nošené :/ Tak mě to zajímá.. Jestli je to jen taková líbivá fráze nebo doopravdy prakticky se děje, že ne vždy odešlete hned zboží, ač jste ho obnosily podle požadavků.... Děkuju :))
Blondýnečka
Ahojky, já občas posouvám a napíšu z jakého důvodu. Důvod jako nepravidelná menstruace / ovulace je jasná, ale někdy mi pan napíše , že chce hodně ovoněné a nepřijdou mi ovoněné tak, jak obvykle mám a jak jsem sama spokojená, tak to posunu . Přece jen obyčejné věci si může zákazník koupit v obchodě a vyprat v žensky vonící aviváži a bude to mít to samé...ale samozřejmě vše je o domluvě se zákazníkem. Pokud by chtěl jen vypranou věc, nebo lehce ovoněnou po půlce dní nošení, tak taky není problém 😊
Zobrazit 2 odpovědi
Brunetty
Hezký večer, tak já nabízím pouze dva dny nošení. A jak přichází objednávky tak je prostě nosím. Nikdy jsem neměla žádnou stížnost na kalhotky jen jednou na mých stránkách ( prý vůně nic moc.:). Pán měl zájem o určitý typ kalhotek a já mu tolik chtěla vyjít vstříc, že můj výdělek byl minimální. Kalhotky jsem mu koupila.Jeden den nošení a bez orgazmu bylo jeho přání. Tak to jsem měla asi pak za to.:). Kalhotky jsou po dvou dnech nošení takové a za dva dny zase jiné. A to je to kouzlo. Má vůně je výrazná a ty dva dny nošení na to stačí. Samozřejmě v mém věku už to nemám jak mladé slečny plno poševního hlenu ale pořád mám kočičku vlhkou a dokáže kalhotky hezky zašpinit:) .Co mi může posunout nošení je menstruace ale to každý normální muž pochopí. Po menstruaci ještě dva dny nenosím a pak je kočička připravená a může se věnovat kalhotkám:). Takže domluvit si termín odeslání a pak napsat ještě dáme den kalhotky mi nevoní nejsou podle mě tak jak bych si je představovala. A jak víte jaké budou ten další den jestli budete víc vlhká? Podle mě je to hloupost. Jak přicházejí objednávky tak by se měly plnit aby nikdo dlouho nečekal. A jestli některé slečny/paní přidávají dny nošení já toto nedělám není to u mě nutné.
Deisy
Ahoj, já tuto frázi u sebe na profilu nemám. Byť si ke svému prádlu čichám často, myslím si, že každému zákazníkovi voní něco jiného a každý vnímá intenzitu vůně jinak. Už jsem měla pár objednávek, kdy jsem si svou vůní nebyla jistá, ale kladné ohlasy zákazníků mě ubezpečili v tom, že je vše v pořádku :) nikdy jsem termín odeslání neposouvala a prodávám obnošené prádlo, takže u mě zákazník novotu z obchodu necítí :)
Zobrazit 1 odpověď