Nejlepší zákazník

Alenka v říši kinků
Ahoj, jakého jste měly nejlepšího zákazníka? Co podle vás tak musí splňovat?:)
Rossie
Nejlepší zákazník je pro mě takový, se kterým si rozumím, dobře se mi s ním píše. Je hodnej a zároveň mě dokáže v obyčejném chatu vzrušit 😈💦. Prostě se z něj stane takový virtuální kamarád, který si občas něco objedná... takové mám nejradši, ale je jich pár. Ale to jsem popsala úplný ideál. Jinak stačí, když je v pohodě domluva, nepíše 1000 zpráv a není nerozhodný 😂. A když dá ještě spropitné, tak to je úplně úžasné, i když jen malé 💗. Takových zákazníků si vážím a oni to dobře ví😈💗.
Nestydatka
Jednoznačně stálý, je to oboustranně super. :) Tady jsem takového nezískala.
sunny
Ahoj, já už mám svého nejlepšího zákazníka. Vím, čím ho potěším, a co naopak od něj můžu nebo nemůžu čekat. Vždy je s ním milá komunikace a rádi si napíšeme zprávu i jen tak, mimo objednávku.
Malá Víla
Já nejradši bez okecávání. Nejsem tu jen pro peníze, ale strávit 6 hodin dopisováním si s někým o tom, co mám zrovna na sobě taky nemusim.
Wanes
Pro mě je nejlepší zákazník ten, který mluví na rovinu, rychle a jasně. Žádný zbytečný obkecávání a miliarda dotazů, který kolikrát ani nemají nic společnýho s případnou objednávkou. Takže super je něco jako: "Ahoj, jsem Bohoušek, chci to a to, nabízím tolik a tolik - bereš/nebereš?" A k nezaplacení jsou samozřejmě stálí zákázníci, s takovýma si čas nehlídám a nemám problém si s nima psát i osobní věci. Ale u nově založených profilů je to těžký. Nepoznáš jestli má v plánu nakupovat, nebo jen otravuje. Dnes třeba 30-ti minutový dopisovaní s novým profilem a když jsem poslala odkaz na nabídku, tak mi napsal: "Ale já nemám peníze, já tady nechci nic kupovat". 🙈 Snažím se nerozčilovat ale je to těžký 😂.
Zobrazit 1 odpověď
Bernadette
Nejlepší zákazník no, každý je jiný a každý má něco do sebe nebo od sebe 😉😁 Pro mě je důležitá komunikace , milý přístup, střední rychlost , spolehlivost, uprimnost, zpětná vazba od zákazníka za objednávku kterou nachystám , chápavý nakupující ohledně nějakého mého spoždení například menstruace. Komunikace a poznání i mimo objednávky, že mi sdělí i něco o sobě vice, je to pro me osobnější. A taky to že nakupuje, převážně u mě a dá mi to najevo a má mě rád . To je pro mě nej 🤗🥳❤
Punam
Nejlepší zákazník je ten,který nechodí kolem horké kaše,a pěkně domluva odsýpá..prostě rychlost
Victoria Rose
Rychlost komunikace a spolehlivost :)