Nejbizardnejší nákup/prodej

Redpoison
Pochlubte se,co nejbizardnejšího se Vám zde povedlo prodat/koupit.
Bernadette
Bizzár neberu zle . Bizzár beru jako výjimečný , jiný. 😉 Aby někdo nepochopil, že to co sem píšu je hrůza nějaká . 😉 Vše co chystám tak chci .
Jupiter
Posílala jsem použitou houbičku na nádobí se kterou jsem vytřela zbytky ze dřezu. Pak hadr se kterým jsem vytřela hajzlík, sáček z vysavače ( celý )....vajgle , ...Bylo toho více... Ta houbička na nádobí mě spíš pobavila 😁 chloupky sliny nehty kůže bláto mi prijdou běžné. Posílala jsem zbytky v sáčku ,ve kterém musel být olej ze smažení, kdy na dnu sáčku byl časopis s úvodní fotkou nějaké ženy 😉😁😁😁 ( Aha magazín ) 😁 možná deformace z KM, ale všechny tyhle věci chystám úplně bez jakéhokoliv pohoršení, údivu,... Spíš mě někdy fascinují ty nápady. Nej bizar? Asi jsem ještě nechystala něco, co by mě nějak hodně nadchlo a mohla jsem říct ,,Fuuuu ha... tak to je něco,,. Takže asi takhle.
Peee
Koblihu politou mrdkou a posypanou kůží z nožiček a taky obsah odpadkového koše 😌
Bernadette
Umyla jsem si nožky a vodu poslala 🤭, teď se to už nesmí už jsem dostala zákaz . Ikdyž si myslím, že to je v pohodě, ale bohužel velmi nahlašovaná nabídka u mne .
Zobrazit 4 odpovědi
Bernadette
Rožvýkala, rozdupala , vycpala ponožky rozkousaným jídlem a poslala. Vícekrát tedy jsem toto připravovala a je to bizzár a nevadí mi to připravit.
Bernadette
Prodala jsem obsah svého koše. A taky pytlík z vysavače . Je to bizár , kterej mi neva . 😀
Bernadette
Hlavně máme posunutou hranici hodně od lidí, který se na stránky kalhotkomatu nemohou ani podívat. 😀
Bernadette
Propisky, fixy koupající se ve slinách, durch . Prodala jsem na přání.
Anonymníkráska
Asi bábovku s chlupy nehty a slinami nebo sloupanou kůži z chodidel 😆
Redpoison
Já tu jednou prodala použitý hadr na nádobí 😁
Zobrazit 1 odpověď
errorlevel
Za mně jednoznačně https://www.kalhotkomat.cz/nabidky/sutr-pro-totalni-picu-37920 PS: nekoupil jsem to :)
Zobrazit 2 odpovědi
Omega
Asi ne tak bizarní, ale jedné hubenější holce jsem objednal a zaplatil ji velký objem jídla v mekáči a ona mi zdokumentovala jak to jedla.
Zobrazit 1 odpověď
Nessie
Za mě vajgly🤭