Negativní hodnocení za zpozděnou objednávku

NiyanPo
Zdravím <3 Chtěla bych se podělit o jednu zkušenost, která se mi dnes stala. Byla bych ráda i za váš názor na tuto situaci, protože už fakt nevím, jestli jsem udělala fakt tak hroznou věc nebo ne. Jde o jednu objednávku, custom video konkrétně, pro člověka kterého nebudu jmenovat, pokud bude chtít, ať se sem vyjádří. Sama ho ale udávat nebudu, taková nejsem abych ho hned hodila do žita. I když na mém profilu je jasné, o koho se jedná. Objednal si 5 minutové video. U popisu mám, že video dodám do 3 dnů. 17.5. si objednávku zakoupil, byla jsem ale na víkend zrovna pryč na chatě takže je jasný, že se počítalo s tím, že to bude za ty 3 dny. Bohužel mi v nemocnici zjistili docela dost akutní zdravotní problém, proto jsem si dala tady na KM dovolenou do 26, do dne kdy jsem měla jít na kontrolní prohlídku. Zákazníkovi jsem napsala i osobně do chatu ještě ten den 19.5. i když jsem vůbec v podstatě nemusela, že se to prodlouží. Objednávku že pošlu toho 26 a pokud ne tak až se mi udělá lépe. Na to odpověděl, že se mu to nelíbí, nabídla jsem mu proto jako kompenzaci za čekání video zdarma z nabídky, odmítl s tím, že teda počká na video i když se mu to nelíbí. Takže s tím souhlasil. 29.5. jsem konečně měla čas a energii video nahrát, dokonce jsem ho nahrála delší, než vlastně bylo domluveno, protože jsem se cítila blbě za to čekání. Zrovna když jsem nahrávala na ulozto, všimla jsem si, že objednávku reklamoval, s tím že jsem nedodala video a nekomunikuji. Napsala jsem proto hned, do chatu i do reklamace, že se omlouvám ale že video už mám připravené a můžu hned poslat odkaz. Ale pokud zákazník nechce, klidně pošlu peníze zpátky, že to není problém, že to chápu. Reklamaci stáhnul a psal mi do chatu, že to mám teda poslat když to mám a že to nemám zbytečně prodlužovat a komplikovat když to tvrdím, po tom co jsem mu neodepsala celých 10 minut... Na video se nevyjádřil. Jen mě stihl ještě ten večer v podstatě zdupat, že nemá rád takové jednání, že to není normální a jestli to mě přijde normální. (není normální dát vědět zákazníkovi včas o zpozdění, nabídnout kompenzaci a poslat delší video?) Dnes ráno, mi dal za video negativní hodnocení 1 hvězdičky. Snažila jsem se mu vysvětlit, že je to dost nefér, že s tím zpozděním souhlasil a věděl to včas, že když se mu nelíbilo čekání, mohl to klidně zrušit nebo posunout dál reklamaci a já bych mu peníze poslala. Ale kterýkoliv kompromis odmítl a ještě si stěžoval na něco na čem souhlasil a dal špatné hodnocení. Tak nevím, jestli jsem udělala špatně já, nebo si pan opravdu myslí, že KM mě živí a nemám žádný jiný život mimo něj. Chtěla bych znát i váš názor.
Kaczulienka
Jinak se ted koukám že si pán sám profil zrušil. Asi uznal chybu a nechtěl být linčován
Kaczulienka
Udělala jsi vse co jsi mohla. Pobavila bych se o tom zde s podporou KM
NiyanPo
Holky děkuju moc za názory, chtěla jsem se hlavně ujistit, jestli třeba to tak fakt vidím jenom já, že ten přístup nebyl úplně ok. Děkuju moc za skvělý zprávy, jste úžasné <3
Bernadette
Je dobře, že jsi dala vědět to bys měla dát vždy . Nelíbilo se mu to , ale souhlasil to je celé , souhlasil ! Jeho chyba . Do reklamace bych mu psala neustále toto do kola ☝ a nesouhlasila bych s vrácením peněz, ať příště nic neodsouhlasuje pokud je takto zakomplexovanej a ještě víc pokud si to natočila! Ty se nestrachuj a nelez až tak pak do pr.... vycítí to a necháš sebou pak zbytečně zametat... nic si z něj nedělej 😀😉 on je to malé blbé procento .. hodnocení už neřeš je dobré i to špatné . Ty jsi paní svého profilu !
JmenujiSeNatalka
Vzala bych to tak jako,že se někdy stane,že si to nesedne. Píšeš,že si kompenzaci nabídla,dokonce video zdarma,či peníze nazpět. Čili pokud je to takhle a máš svědomí čisté tak bych to přešla. Sto lidi sto chuti a nejde se vždy zavděčit všem. Nicméně co je pravda,že někteří zákazníci občas zapomínají na to,že i my máme své životy a nežijeme jen Kalhotkomatem :-) . Do objednávky může vlést cokoli nemoc,práce,rodinne důvody. Občas i sám zákazník chce odložit objednávku právě z těchto důvodu. Negativní hodnocení chápu,že Tě mrzí ale bohužel… I špatná zkušenost je zkušenost. Hlavu vzhůru k novým obchůdkům 😋
Něžná Michelle
Bohužel s některými lidmi je to těžké...😔 Tak i tady na KM se zákazníky.. Pokud jsi mu na chatu vše vysvetlila, tak můžeš mít čisté svědomí, já bych tedy měla..❤ Taky jsem zde musela pár objednávek ze zdravotních důvodů odložit a všichny mé zákazníky jsem kontaktovala a naštěstí to pochopili. ❤ Je to o lidech a komunikaci..❤ Nic si z toho nedělej.. přijdou jiní spokojení zákazníci..