Název společnosti P*net

Zvědavec
Ahoj, už se mi stalo že u stánku kde jsem zásilku vyzvedával, tak mě paní osočila co je to za balíky, že v jednom dnu přišlo pro zásilku od P*net asi 10 lidí. Stalo se někomu něco podobného? Bojím se aby se nerozneslo že se za tím skrývá prodej použitého prádla...
Janac
Nikdo se neptá.. každý má svých starostí dost 🤭 celou dobu chodím pouze na jednu zasilkovnu kde podle mého názoru nemají čas přemýšlet nad odesílatelem
Ela.Eleanor
Já chodím do zásilkoven různě po městě, jak zrovna stíhám a zatím se nikdo nedíval blbě:)
Vdolka
Mne se na nic nikdy neptali, střídám 2 zásilkovny a 3 posty
Belatrix
Mně se to děje pořád. Střídám 5-7 poboček zásilkoven a ve 2 z nich se po mně už nějakou dobu pokaždé snaží vyzvídat, co to je za společnost a proč pořád posílám nějaké balíky...no hrůza...lidská zvědavost fakt nezná mezí
Zobrazit 4 odpovědi
kremen
Samozřejmě že to ví,jinak by se tak blbě neptala.Vědí to všichni,všichni mají internet a všichni už dnes znají KM.Co to asi bude?Malé balíčky od P*net a vyzvedávají je jen chlapi.
PrincessXL
Obratem bych se paní optala, co jí je po tom! :) Lidé strkají nos do věcí, po čem jim nic není. Když jsem zvědavá, zjistím si to sama a mlčím. Pro zásilky z růžového slona (pod mužským jménem) si také chodí mraky lidí a nikdo to neřeší :))