Nahlašování nabídek

Nellisander
Des mi byly opět nahlášeny a skryty nabídky.. děkuji nějaké zamindrákované osobě. Pěkný dáreček k svátku 😏
Fakt už mě to tady přestává bavit..
9

Jak funguje skrývání nabídek a banování profilů
• skrývání nabídek a banování profilů dělají pouze administrátoři, nikdy se neděje automaticky pouhým nahlášením
• s kontrolou dodržování pravidel webu u nabídek a profilů nám pomáhá nahlašování našimi uživateli
• nahlašovat mohou všichni přihlášení uživatelé, tedy prodávající, zákazníci a administrátoři
• každé nahlášení nejdříve prověříme
• na neoprávněná nahlášení nereagujeme
Informace, které vám pomohou se správným nastavením vašich nabídek a profilu najdete v článcích v sekci “Užitečné odkazy” na stránce “Můj přehled”.
Žádáme všechny uživatele, aby se vzájemně respektovali a byli k sobě slušní. Hanlivá nebo urážlivá označení ostatních uživatelů jsou proti našim pravidlům a budeme je mazat.

Tak před třemi dny mi byl zablokován profil kvůli tomu že mi často musí skrývat nabídky :) Fakt děkuji dotyčné osobě co to dělá. Když jim vadí že na fotce se nachází ani ne celý pohlavní orgán kamaráda, ale opravdu jde vidět jen kousíček, pomalu by si toho člověk ani nevšiml, nebo tam má své ruce tak ihned mi nabídku skryjí. I když ji tam mám třeba přes rok. Když už to tedy zakryji, neboli zacenzuruji, tak mi to někdo nahlásí znovu, že je to údajné rozmazané a že nechcejí mít rozmazané fotky. Ta cenzura je tam třeba jen na 10% fotky kde se nechází kamarádovi ruce nebo kousek jeho pohlavního orgánu :D Nejlepší na tom je, že mi skryjí i nabídky co mi vyloženě po domluvě schválili.. Tak já už nevím co :D Fotky nabídky u videa by měla obsahovat přeci to co dané video obsahuje ne? To v pravidlech je, ale to za co mi je většinou kryjí už ne. Baví mě to tu, ale nebaví mě ta s prominutím buzerace, díky nějaké osobě co ráda nahlašuje všem ostatním nabídky :)

Harmony Marťa
Hele holky a nenapadlo vás třeba po tom, když vám bloknou z nějakého důvodu profil/nabídku, pořádně se zamyslet, co je u vás špatně? Když mi tenkrát zablokovali nabídky, překopala jsem i podobné nabídky. Jednou mi zablokovali profil úplně, že jsem porušila pravidla. Projela jsem nabídku po nabídce a opět jsem si vše upravila a najednou mě odblokovali. Občas mám pocit, že tu některé chtějí vydělávat bambiliony, ale nejsou schopné si přečíst pravidla.

angelosadevil
Taky mam pocit, ze tu panuje zavist.Samozdrejme se to tyka videí, ktere by mely uspech

Lištička3
Včera mě taky blokli, protože jsem měla na profilovce fotku s voskovou figurínou z muzea voskových figurín 😀😀 ze tam mám fotku s cizi osobou 😂😂😂 chápete to?

angelosadevil
Souhlasim. Ten kdo chce bonzovat, tak at ho dotycna/dotycny vidi - to je fer

Modrovláska
Jako rok a půl stará nabídka je dneska nahlášená???🙈 Jedná se o videjko, takže proto to stáří😂 Nějak mi to hlava nebere...🤔

Aby to tu bolo uplne spravodlive,tak by to nahlasovanie nemalo byt anonymne. Ked holka niekoho nahlasi,mala by si za tym rozhodnutim stat. Lebo potom to je len sikana. Anonymne je kazdy hrdina. Ale to uz je otazka na adminov. Bolo by dobre aj vediet,kolko nahlaseni bolo vyhodnotenych ako neopravnenych.

Sharka27
Holky už mě to fakt štve... kdo to tady pořád nahlašuje?! Napiš tu aspoň důvod co máš za komplex a podepiš se laskavě 🤦♀️👊

Malá Víla
Dnes nahlasovani ve velkem u Male Vily. Dekuji dane osobe za shlednuti profilu. Nejspis mam beztak hezci zadek. 😉😚

LadyMammy
Dneska mi byla nahlášena nabídka kterou tady už mám minimálně čtvrt roku. Úplně vtipně. Tak jsem zvědavá na odpověď adminů.
Byla to nabídka pro cucka, fotka byla mnou pořízená, byla ve správné sekci. A opravdu už mě ten kdo tohle nahlašuje, sere. Ale karma je zdarma a na každou svini se vaří voda 😈🐽.

PrsaticeE
Myslim, že jsem četla v pravidlech, že se smí prodávat jen vlastní věci a často vidím inzeráty, že slečny prodávají kalhotky, boty které ušpinila, nosila jejich maminka. To se může inzerovat?

Anastazia
Asi by prospělo odebrat prodávajícím možnost nahlášení jiné prodávající. Protože mi přijde že většina nahlášení je neoprávněných, akorát si tu některé slečny léčí komplexy. Jak už psala jiná slečna ve fóru, zachvilku se tu bude nahlašovat i za prodej podobných kalhotek.🙈