Nabídka byla zablokovaná .

Žhavé prádlo
Holky měly jste některá stejný problém ? Přišlo mi z KM zpráva z podpory, že byla moje nabídka zablokovaná, ok to chápu, tak jsem chtěla vědět proč, bylo tam napsané, že z důvodu pravidel pro fotografie - napadá mě jen pravidlo, že tam byla stejná barva na fotce - fotila jsem hnědé silonky na hnědém koberci, ale byly vidět, doma prostě máme hnědé koberce a hlavně světle hnědé lino, takže to nemám moc kde fotit, silonky jsem měla použité, tak jsem je nechtěla válet v posteli. No pak dál pravidla pro přidávání nabídek - to teda nechápu, možná že jsem ji zařadila do špatné kategorie - ponožky, jenže jaksi kategorii silonky, jsem tam neviděla. Ale co mě hlavně překvapilo, že tam bylo napsaný, že při opakovaným porušení hrozí i zablokování účtu? Jako fakt? -_- Takže když si spletu kategorii třeba 2x, tak šup blokace účtu? Tak to abych radši nepřidávala žádné nabídky?? Myslíte, že mi tu nabídku někdo schválně nahlásil? Protože si teď připadám jako kdybych nabízela piss, nebo i kaviár a snažila se to obejít, nebo něco co i porušuje zákon. Jinak KM se omlouvám za špatnou nabídku, nedělám to schválně, snažím se být velmi poctivá! Děkuji.
Redpoison
Podle mě to vyhodnotil systém nějak divně. Já, se například jednou dostala do bloku,když jsem chtěla přidat svoje vlastní fotky,ale ve špatném formátu. Asi to udělá systém automaticky...
RoztomilaNala
Resim ted podobnou vec a mam nazor takovy: Nemyslim si, ze to tady nekdo poradne kontroluje. Admini se o ucet zacnou zajimat, az te nektera s kolegynek schvalne nahlasi🥲 Mi smazali nabidku vcera. Opravila jsem ji, stale mi ji nechteli povolit, napsala jsem stiznost, a misto odpovedi jsem se dockala dalsich tun blokaci. Chapu, ze tu jsou nejaka pravidla uvodnich fotek nabidek, takze jsem vse opravila, ale porad mi nechcou nejake nabidky, konkretne videa, povolit, protoze mam treba jako uvodni fotku screenshot z videa a tady zacina to, co me neskutecne STVE!!! Kdyz uz chcete blokovat i za takovou blbost, projedte si alespon nabidky i ostatnich prodavajich, ktere to tam maji a mnohem vickrat. To stejne s vykricnikem v nazvu, nechcou mi povolit neco, kde mam vykricnik, ale to, ze tady ostatni maji v nazvu vykricniku i 10, to uz je v poradku. Upozornuji, ze timto neutocim na zadnou prodavajici, to vubec ne. Cele toto pouzivam jen jako priklad, ze kontrola tady je hodne pofiderna. Kdyz uz chcete neco blokovat, tak to, prosim, delejte poradne. Neni prijemne videt, jak se soustredite pouze na me, nebo na jakoukoliv jinou prodavajici,a ostatni nabidky jako kdyby byly neviditelne. Jak uz psala prodavajici Žhavé prádlo, ani ja to nedelam schvalne a snazim se pravidla dodrzovat, ale tento pristup me opravdu mrzi..
Zobrazit 31 odpovědí
Mooncake
Hele, tohle mně přišlo taky, protože jsem v názvu měla jedno slovo caps lockem. Absolutně mi to nedošlo, ale když je MDŽ, tak to asi nemůžu napsat malým, neboť to vypadá divně. Krom toho jsem upřímně úplně zapomněla, že názvy nabídek nesmí být caps lockem. A právě, strašně mě překvapilo, že okamžitě napíšou, že když se to bude opakovat, tak ban... Jako...tohle jsou věci, za který by se fakt banovat nemělo. Jako jo, záměrné obcházení pravidel, to je jedna věc. Ale spletení se, nebo špatně pochopení pravidla, které ani není nijak závažné... Já nevím, no. Nejhorší je, že admini vám taky klidně můžou říct, že je to jejich věc, a že mají plné právo banovat....
Zobrazit 1 odpověď
Makin
Určitě se obrať na adminy. Já osobně si myslím, že tu základní kontrolu tady dělá robot a může se splést a něco vyhodnotit trochu jinak. Ale admin by ti měl říct, buď co je špatně, nebo jestli jde jenom o chybu.
oh.baby88
Jednou jsem si dala na bradavky smajlíky a to se nesmí, nevěděla jsem to a zablokovali mi účet. Omluvila jsem se a účet mi odblokovali. Je potřeba si pročíst pravidla a dodržovat je. Jinak nemusíš mít strach😉 Netuším, co bylo špatně na tvé nabídce, zkus se zeptat a určitě ti to admini poví 😉
Zobrazit 2 odpovědi
Peee
Ahojky, musela bych tu nabidku videt, nemela jsi tam treba nejaky ramecek, upravu nebo tak? Napsala bych na podporu, jednou se mi to taky stalo, admini poradili, co bylo spatne a vse bylo ok.
Zobrazit 1 odpověď