Mrtvo

Culíkatá-holka
Zdá se mi to nebo je tu opravdu poslednich cca 14 dnu uplny mrtvo. Jindy kazdy den objednavka a ted nic moc. Mate to taky tak nebo jen ja?
6

Phoebe
Možná jsou ještě dovolené, taky pozoruji tento týden jako mnohem slabší, ale ne úplně bezvydelkovy. Chce si pohrát s profilem, mít kreativní fotky a obmenovat nabídky. Holt to není tak jednoduché, ale musíš to dělat srdíčkem 😍 pokud tě to nebaví a nudí, když jsou dva týdny slabší je to cesta dolů (podle mě, třeba to tak být nemusí).
Určitě bude líp.
Přeji co nejvíce zákazníků 🫶🏻

Já si taky myslím, že jako přivýdělek je to tady úplně v pohodě, navíc pokud to člověka u baví a líbí se mu to tak je to vlastně 2v1. Nemohu si stěžovat na muže co tu jsou. Pár pisalků,ale zbytek umí krásně odměnit a zároveň naladit se a užít si představy a myšlenky na stejné vlně....a za vzrůšo se ještě nechat odměnit a něco málo přivydělat? Podle mě skvělé tady už jen pro tuto kombinaci 😉👌👌

Peee
Mně osobně spíš připadá, že se sem registruje čim dál víc slečen s mylnou představou, že když sem jednorázově umístí pár odfláknutých fotek spoďárů pohozených na podlaze a x nabídek typu: "zaplat mi tohle, zaplať mi tamto", tak se jim zákazníci jen pohrnou a vysolí hned tisíce v podstatě za nic. Ty slečny tak čekají týden, dva, někdy měsíc, a pak přijde zjištění, že vydělat tu prachy neni zas až taková sranda. Následně nastává příval nápadů na různá "vylepšení" Kmatu, posuzování nabídek ostatních prodávajících, které mají větší prodej a nebo fňukaní ve fóru, že tu zákazníci prostě nejsou a nebo, že jim cenově dostupnější prodávající kazí svými cenami prodeje, což je blbost. Naštěstí většina těhle profilů po měsíci mizí v zapomnění. Nechci se nikoho dotknout nebo ho urazit, ale ne nadarmo se řiká, že bez práce nejsou koláče. Zákazníků je tu hodně, ale nás prodávajících bohužel taky. Chce to trpělivost, kreativitu, originalitu, být aktivní a hlavně, brát ty peníze jen jako příjemný bonus, ne to dělat čistě jen kvůli nim. Vydělat tu chceme každá, netvrdím že ne, ale s minimálním očekáváním to pak neni zas až taková depka, když to zrovna tolik nejde. 🙂
Přeji dostatek zákázníků a trpělivosti každé z nás. ❤

Myslím, že Terinka009 uhodila hřebíček na hlavičku. Podle mě má naprostou pravdu. Bude pravdě nejblíž.
Na KM je obrovská konkurence dívek. Navíc jich neustále přibývá. Nabídka pro mužské zákazníky je široká jak oceán.
Mrtvo tu určitě není. Naopak. Za pouhých 13 dní teď v srpnu se tu zobchodovalo přes 2000 objednávek. Všimněte si variabilního symbolu při platbě - co číslo to (nejspíš) jedna objednávka. Pak vám dojde, že tu udělá v průměru 160 objednávek denně! Takže ne mrtvo, ale naopak je KM životem kypící velkoměsto.
KM je spíš Praha, než Zlámaná Lhota.
Tento kolos se skutečně chová jako čistokrevný kapitalistický trh. Jak říká přesně Terinka, jak je to v ekonomice běžné, některá prodávající se nezastaví a vydělává tu skutečně tisíce korun měsíčně, jiná uspěje občas, některá možná vůbec. To je prostě trh.
Já osobně si ale vážím všech slečen tady. Co pro nás dělají, je úžasné a úctyhodné. Pro mnohé muže je KM požehnání. Je nádhera, že vás máme. Jste skvělé :) Škoda, že to někteří páni "truhlíci" kazí, ale to je bohužel taky běžné.

Z mého pohledu je mrtvo z Vaší strany holky :) Nechavam si psát ujeté příběhy na přání. Když je to dobré tak pokračování. Všechny moje dodavatelky jsem utahal, takže odpadli :) Nové spisovatelky se neosvedčili. Napíše díl, pak řekne že má teď problémy a hlásí se 1x týdne a neodpovida. Poslední, nová, slíbila, že napíše do týdne. Od té doby nemá login na km. Kde jsou ty doby kdy PrincesXL psala 38 pokračování :D

Terinka009
Je potreba si uvedomit vice veci. V prvni rade je tady obrovska konkurence. Dle me je tady mnohem vice prodavajicich, nez treba na zacatku letosniho roku, kdy jsem se ja registrovala. Dalsi veci je fakt, ze je vse tak drahe, ze vetsina zakazniku nema proste na to tady nechavat tisice denne jako na automatech. Jasne, najdou se i takovi, co tady udelaji za tyden 50 obchodu, ale vetsinou potom zas na nejaky cas odchazi uplne pryc. Dalsim faktem je, ze jsou dovolene a prazdniny. I kdyz musim rict ze treba cervenec/srpen mam mnohem vice objednavek nez v cervnu, jsou dny kdy absolutne nestiham.
Jsem nadstandardne spokojena, moc si toho vazim, ale je potreba si uvedomit dalsi fakt a to ten, ze je potreba se tomu venovat, davat tomu cas, mit to jako konicek.. Ne jen vystavit par nabidek a z toho polovinu 'prispej mi na..'. Tim ale nenarazim na zadnou prodavajici, ale jsou tady takove, co se divi ze to nefunguje.
Hold to tak funguje, vzdycky to tak bylo a bude a je to tak v ekonomice bezne, budou tu prodavajici co se nezastavi a budou tu ty, co budou mit objednavku jednou za cas.
Preji vsem hezky zbytek leta a spoustu objednavek tady 🙂

Mě se zdá, že úplně mrtvo. Když někdo napíše, tak klienti, co mají novou registraci a nebo jsou tady déle, ale nemají žádné hodnocení. Těm říkám pisálci, protože jenom vypisují, většinou chtějí to, co v nabídce již mám. Pak píše nějaký kapr pořád, jestli bych ho chtěla na Vánoce? Pak uplave, smaže profil. Trošku jsem čekala větší zájem klientů, nabídku mám pestrou. Možná je na vině krize a inflace? Nevím... Možná by vedení webu mělo investovat trochu více do reklam, aby se to zde oživilo.

oh.baby88
Mám to naopak, objednávek mám každý den několik🙏Toto období “mrtva” jsem měla v červnu, ale také jsem v té době měla zde dovolenou.
Přeji ať se vám objednávky opět rozjedou🙏

Makin
Já myslím, že je to tím, že jsou prázdniny a dovolený, tipuju že od září se to zase zlepší...