Mokré vs. zaschlé kalhotky

Jarda (admin)
Jeden z našich zákazníků nám napsal, kdy dle jeho slov je lepší posílat kalhotky až poté, co zaschnou. Pokud jsou dle něj poslány kalhotky mokré, tak se stává, že v sáčku zkysnou a vše připomíná kyselé mléko. Jaké zkušenosti mají v této oblasti další naši zákazníci a prodávající? Existuje cokoliv, co v této oblasti můžeme zlepšit, aby došlo ke zlepšení současné situace týkající se této oblasti? Předem děkujeme za podnětnou diskuzi.
dman
Je to už dlouho, co jsem si objednal kalhotky, ale vždy bych preferoval suché. Ani ne vlhké, ale suché. Nevím, jestli zrovna "zkysnou", ale s mokrými kalhotkami se v tom malém uzavřeném prostoru bude něco dít :) Prostě preferuji suché, ale to se bude asi různit.
Ondrej_ondra
Já preferuji zaschlé. Když mi přišly mokré, tak ta vůně nebyla nic moc. Možná by stálo za to k objednávkám přidat zaškrtávací tlačítko, kde bychom si mohli zvolit zda chceme suché nebo mokré.
Zobrazit 1 odpověď
Blondmommy
Moji zákazníci, chtějí většinou hezky vlhké kalhotky... Je z nich pak prý více cítit vůně. Někteří, chtějí zase vyloženě suché. Na nich je zase více vidět zaschlý flek štávičky z kundičky. A prý se pak dobře lížou. Ať tak či tak vždy podle přání zákazníka.❤️ Ten je vždy na prvním místě 😘
Bernadette
Posílám převážně jemně vlhké (až suché) a nejsou nažmach 🙂 asi dvakrát se mi stalo kdy zákazník upozorňoval , že chce poslat suché .... zkušený už ví jak se jim to líbí, ale taky si myslím pokud někdo posílá úplně nažmach tak to pak zkejsne . Je dobré se i zákazníka zeptat , nejlepší za mě je jak to posílám já jemne vlhké .🙂
Zobrazit 3 odpovědi
PrincessXL
Dobrý den, stalo se mi jednou, kdy zákazník napsal, že příště prosí o zaslání suchého prádla. Od té doby jsem tomuto zákazníkovi zaslala kalhotky i ponožky až když uschly a byl spokojený. Jinak vždy jsem se setkala s tím, že zákazníci chtějí prádlo zaslat co nejvíce mokré, takže ráno po nošení sundám, řádně zabalím a běžím odeslat 😊
Lily25
Zdravim, ja mela prani na zaschle kalhotky zatim pouze od jednoho zakaznika, co presne tuto obavu popisoval. Nemela jsem problem zabalit suche. Myslim, ze vetsina ale preferuje urcitou vlhkost, balim hned po donoseni a zasilam. Obvykle v zasilkovne prijdou do dvou dnu, a kdyz si zakaznik vcas vyzvedne, naopak si cerstvou autentickou vuni chvali... Jsem zvedava, jak se vyjadri sami zakaznici 😊
JmenujiSeNatalka
Pěkný den, z mé zkušenosti toto také slyším prvně. Většinou chtějí zákazníci právě aby byly kalhotky před odesláním vlhké ne-li mokré. Zabalením bez vzduchu (!) nedojde k zapaření,vůně je zachována a k zákazníkovi se dostanou jako téměř teď svlečené :-) Což dle slov mých zákazníků je nenahraditelný pocit. Zkoušela jsem si to na nečisto i doma, kalhotky zabalila a skutečně bylo vše v pořádku,žádná nepříjemná vůně. Ovšem je podstatné vyzvednout ihned při výzvě a nenechavat kalhotky zbytečně čekat. Odesilam jen po-st abych zaručila doručení během pracovní dnů a zabránila tak aby kalhotky staly víkend na depu. Domnívám se tedy,že zdravá žena,jež kalhotky SVĚDOMITĚ zabalí,posle jak mokré tak suché,dle přání zákazníka je nemožné aby kalhotky zatuchly a nepříjemně zapachaly. Alfa omega,pečlivě zabaleno a ihned vyzvednuto 💋
Malá Víla
Souhlasim s ostatnimi prodavajicimi. Na vlhke kalhotky mam jen kladne ohlasy. Je dulezite dobre zabalit. Napada me udelat obrazkovy navod pro nove prodavajici, aby mely predstavu?
Lady666
Dobrý večer, přesně jak píše Brunetty. Jde hlavně o kvalitní zabalení kalhotek, také používám minimálně 3-4 sáčky a vždy pečlivě vytlačím přebytečný vzduch.