mělo bi se dádavat zboží které vyfocené ?

Kal22
některé pošlo jiné zboží co na fotce , tak bi měly upozornit předem zda je pouze foto ilustrační
mazlinka19
Tak tomu nerozumím. Nedovolila bych si to a pokud by bylo nutné věc nahradit určitě bych to zákazníkovi řekla, ale určitě bych bez jeho vědomi neposílala něco jiného. 🤷‍♀️ Ilustrační fotky chápu pokud je to tam napsané a nebo jsou to fotky z internetu třeba na kaviarek a pissik (něco vtipneho roztomileho ale aby to naznacilo o co jde když jsou zde fotky ke všemu povinné)
Madam_S
Tohle já prostě nepochopím. Jednou se mi stalo, že jsem kalhotky, které jsem nabízela (na jiné stránce) , zapomněla na chatě. Kupujícímu jsem se omluvila a zeptala se, zda - li chce nabídku úplně zrušit, nebo mu pošlu dvoje jiné. Když prodávající udělá chybu, měla by to umět přiznat a nějak to vykompenzovat.
stepz
jo to je tu bezny. autenticky foto ma svoje kouzlo a laka vic. Nalakat falesnou fotkou z internetu a čau nazdar realita je pak jina.
Zobrazit 6 odpovědí
moneyslave
Mě přišly jiné kalhoty-leginy než bylo na obrázku. Co s tím? Jde o první balíček zde na KM a jsem zklamaný
Zobrazit 5 odpovědí
Makin
Tak pokud byly úplně jiné, tak to na reklamaci je. Jsou věci, který se dají zaměňovat, u tělových silonek ani pořádně nejde poznat, jestli slečna poslala ty, co je má na sobě na fotce, nebo některé jiné z těch dvaceti párů, které má doma... Ale pokud někdo, bez předchozího upozornění, pošle místo růžových kalhotek zelené, tak to už by asi bylo dobré pořešit. Zase je ale pravda, že něktré slečny do nabídek psaly např. to, že mají kalhotek určitýho druhu několik a dávají právě ilusrační foto, kdy se pak můžou jednotlivé kusy trochu lišit. Takže i pozorně číst nabídku :)
Baculka1979
Pokud ti nepřišlo zboží co sis objednal je to důvod k reklamaci.