Mazání účtů zákazníků

Rossie
Už po několikáté mi napsal jeden zákazník a pak hned smazal účet 😅. Pokaždé píše z jiného účtu... minimálně 3x to takhle udělal (psalo mi takhle víc účtů, ale tak u 3 jsem vypozorovala, ze za nimi je stejny clovek). Dneska jsem mu poprvé stihla odepsat a chvíli si s ním psát 😅. A bylo vidět, že účet založil dnes.. taky se vám to stává?😅 Nechápu důvod 😅.
Doživotnísluha
To je nějaká blbost ne? Nemůže psát pokud si nic nekoupí. Takže pokaždé jak vám napíše tak už musel něco koupit.
Zobrazit 5 odpovědí
milujemesex1
Někdo si něco odemne koupi a pak si smaže účet tvle co to je? :D
Pantiesbabe
napodobne ... a pekne me to..............
Voňavá broskvička
Spíš mě doráží proč sem takový vůbec lezou. Nebaví mě to pořád dokola. Pak už nemám náladu si psát s normálním zákazníkem. Nebo to když pak napíše že nemá peníze. Je to snad moje věc? Já se s ním jen domlouvám na objednávce, proč mi vůbec píše že něco chce když pak napíše že nemá prachy🙄
Zobrazit 2 odpovědi
Punam
Vydává se za otroka ?
Zobrazit 2 odpovědi
Terinka
Neustale snad jeden a ten samy nejmin 10x uz vazne 😂 vzdycky napise neco a bud hned smaze ucet a nebo hned po moji odpovedi a me fakt vrta hlavou, jakej to ma smysl? 😂 Hlavne to jsou nekdy uplne zbytecny vety nebo jen "Dobry den Madam" a smazan, pak "Muzu byt vas otrok?" A smazan 😂 Nechapu, proc to dela. A je spatny, ze je tohle vubec mozny, smazat si x krat profil a zakladat stale dokola novy, mohl by s tim KM neco udelat.
Zobrazit 5 odpovědí
Malá Víla
Nejaci kluci, co se stydi i za monitorem :D
Zobrazit 2 odpovědi
Victoria Sugar
Ano stává a často
GingerBitch
Jo.. a když mu chci něco prodat, tak odpoví, že nemá peníze na vyhazování 😁 fuck Logic 👌😁
Zobrazit 1 odpověď