Malinko jiná dovolená

Mooncake
Můj profil Moje nabídky
Ahojky, chlapci moji nejdražší. Pár z vás u mě má rozdělané objednávky, chat například. Přísahám, že své objednané zboží dostanete, jen asi malinko později. Jak jsem již některým z vás psala, můj dědeček momentálně skončil v nemocnici, a dneska večer mě to nějak položilo.
Nevím, jestli budu schopná do konce týdne něco dát dohromady, co se chatu týče, nemám absolutně náladu na sex ani nic s tím spjaté.
Samozřejmě, prádlo vám onosím, posílat budu pořád, ale dávám si do neděle pauzu od veškerého psaní. Hrozně moc mě to mrzí, ještě nikdy jsem nic podobného neudělala, každopádně to nevypadá úplně dobře, a vzhledem k mým poruchám mě to dostalo malinko více, než jsem předpokládala a čekala.
Mám vás moc ráda, jste moje zlatíčka, určitě můžete kdykoli objednávku zrušit, pokud se vám nechce čekat do příštího týdne. Pochopím to.
Opatrujte se, kocourci ❤️
0

Mooncake
Teoreticky jsem schopna poskytnout nějaká videa, ale nemyslím si, že to bude ono. Jedno jsem natáčela ještě včera a zítra vám jej sem určitě hodím, ale opravdu si potřebují odpočinout. Nezlobte se prosím. ❤️